Jitka Farská bude zítra online

08.02.2009 23:05

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/ilona-svobodova/N183560-80dc2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Chtěli by jste si popovídat s další hvězdou seriálu Ulice? Tuto možnost budete mít na další online chatu s hvězdou Ulice. Chat bude probíhat zítra a již teď se na vás těší Jitka Farská, kterou hraje skvělá Ilona Svobodová, určitě tedy na tento chat nezapomeňte.

Jitka Farská hraje v seriálu od samého začátku. Měla celkem spokojené manželství a dvě dospívající dcery. Ale její život nebyl příliš růžový. Její manžel ji podváděl a ona o tom věděla, vše mu odpustila. Manželství mělo stmelit miminko. Jitka totiž otěhotněla a čekala syna Jeníčka. Jeníček se ale narodil s vážnou nemocí a po pár dnech zemřel. Jitka se psychicky zhroutila a byla na tom velice špatně. Pomocnou ruku ji podal Vladimír Kukačka, s kterým se seznámila a velice skamarádila. Později se ukázalo, že až moc se s ním skamarádila a nakonec s ním od Oldy odešla. Po půl roce však Jitka opustila i Vladimíra, ten ji teď vyhrožuje, dokonce ji fyzicky napadl a Jitka je opět na dně. Je sama, na polici jít nechce a Vladimír ji stále obtěžuje. Její život nebyl vůbec lehký a rozhodně toho ještě hodně prožije.

Jitka bude mít určitě spoustu otázek na její vztah mezi Vladimírem a Oldou, ptát se můžete opravdu na co chcete. Třeba i na to jaký je osobní život herečky, kde ji kromě Ulice můžete vidět nebo si s ní popovídejte o dnešní anketě Anno 2008, ptát se tedy můžete na co jen chcete. Jitka Farská neboli Ilona Svobodová bude online již zítra, to je v pondělí 9. února 2009 od 15:00 na webu ulice.nova.cz. Otázky ji můžete posílat třeba hned a to prostřednictvím formuláře na ulice.nova.cz.

Zpět