Již zítra další chat....s Benem

22.10.2008 23:16

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/jakub-prachar/N145401-9f732.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud si zítra zapnete internet a zabrouzdáte až na oficiální stránky seriálu Ulice, přímo do rubriky Chat s....tak tam určitě odpoledne uvidíte jak online odpovídá na otázky svých fanoušků Benedikt "Ben" Vojtíšek, za něj tedy bude samozřejmě psát známý herec a muzikant Jakub Prachař. Na tomto zítřejším chatu bude ale menší změna, když si s Kubou budete psát, můžete se přitom dívat na novou grafiku celého webu. To je pro spříjemnění určitě super.

Kdo je vlastně Ben? Pohodový kluk, kterýmu je "všechno jedno" a ze všeho si dělá srandu. V Ulici měl vztah s Monikou Farskou, ale nevyšlo jim to, Monika odletěla do Ugandy s Viktorem, už dávno se vrátila a nyní jsou s Benem kamarádi, jestli mezi němi ještě něco bude? To se můžete zeptat přímo Bena. Ben je také nejlepší kamarád se Štěpánem Stránským, i když spolu párkrát řešili krizi, Ben v těchto dnech opustil vysokou školu a rozhodl se, že si půjde za svým snem - pořídit si vlastní hudebním klub, který bude známý po celé Praze. Podaří se mu tento sen? Možná díky Štěpánovi a hlavně díky penězům, které Štěpán dostal od svého otce se tento Benův sen podaří. (Jako takovou malou vsuvku vám mohu prozdradit, že hudební klub v Ulici bude - vzi. sekce Novinky.)

Vydaří se hudební klub a bude navštěvovaný a populární tak jak si Ben přeje? Vrátí se opět k Monice a budou spolu chodit? Vrátí se na školu? Jak herec Jakub Prachař dostal do Ulice a líbí se mu tam? Na tyto a na další otázky se můžete zeptat Jakuba Prachařa (Bena) už zítra, tj. ve čtvrtek 23. října 2008, online chat se začíná odpoledne, přesně ve 14 hodin, tak určitě přijďte, své otázky Kubovi můžete položit již teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz. Tak pište své dotazy.

Zpět