Již zítra na chatu Vasil Ševčenko

14.01.2009 23:07

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/robert-jaskow/N272495-f6824.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zítra proběhne již druhý online chat tohoto roku, tedy roku 2009. Na tom prvním odpovídala Thea Nekonečná a nyní to bude muž, mafiná z Ulice Vasil Ševčenko, který si také nechává říkat Gregor, ale to jen před Ingrid. Vasila se můžete ptát opravdu na co jen chcete a nebojte se, že on vám nebo vy mu nebudete rozumět.

Vasil je rodina Světlany a Hrihorije, je to jejich bratranec. Do Ulice přišel z jednoho důvodu, je to mafián a v Praze má nějaké "prácičky" které musí vykonávat. Vlastní dokonce hernu, kde pracuje Světlana a Vráťa. Nyní má Vasil jediný cíl, zničit všechny herny a z té své herny udělat kasíno. Pomůže mu k tomu Lumír Nykl? Kterého chce dostat na místo mistostarosty? Je to možné, můžete se na to Vasila zeptat, nebo si počkejte a za pár dílů se dozvíte víc. Vasil si také rád hraje a to s Ingrid, před ní jmenuje Gregor, ale miluje ji opravdu nebo si s ní vážně jen hraje? To ví asi jen on sám, ale vy se ho můžete na toto zeptat.

Přijďte tedy zítra, tj. ve čtvrtek 15. ledna 2009 na oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz, kde bude probíhat chat s Vasilem Ševčenkem, kterého hraje herec Robert Jašków. Pokud se ho chcete na něco zeptat, tak přijďte zítra ve 14:15 na ulice.nova.cz. Robert se na vás již teď těší, hlavně na vaše otázky, které můžete posílat již nyní a to prostřednictvím formuláře. Tak pište.

Zpět