Kde tráví dovolenou herci ze seriálu Ulice?

02.08.2010 17:25

Kuba>

Kliknutím zavřete okno

Polovina prázdnin je za námí. Ovšem buďme optimisté a říkejme si, že druhá polovina je teprve před námi a za tu dobu se dá stihnout spoustu věcí, třeba odjet na dovolenou, pokud jste to tedy ještě neudělali a pokud už jo, tak to nevadí, můžete si vyrazit znovu, třeba jen na takový víkend po krásách našich Čech. I naši "uličníci" si užívají volno, protože natáčení Ulice je teprve čeká, někoho od konce srpna, někoho třeba až od září. Deník Aha! zjišťoval, kde tráví někteří herci dovolenou.

Deník Aha! se zaměřil na herečku Ljubu Krbovou, Jaroslavu Obermaierovou, Šárku Ullrichovou a mladého herce Jakuba Štáfka, kde tedy tráví dovolenou? Nejdál vyrazila i se svým manželem Ondřejem Neffem herečka Ljuba Krbová, odjeli na tři týdny do Tibetu. „Čekají nás klášterní ubytovny, bude to drsné. Některé jsou hodně vysoko, nenecháme si ujít ani nejvýše položený klášter na světě, který leží v pěti tisících metrech nad mořem. Doufám, že do té doby stihneme aklimatizaci,“ prozradila herečku deníku Aha!

Herečka, ale prozradila, že i po návratu z Tibetu se nebude jen tak "flákat" i když její manžel se po návratu ze zahraničí vrhne opět na práci, herečka si bude užívat krásy našeho Česka. Určitě si bude dělat výlety na kole a v mezi čase bude pracovat na zahrádce. Ljuba Krbová si léto užívá opravdu na plno, my ji to přejeme, ať si pořádně odpočine, v září ji čeká dlouhý maraton se jménem Ulice. A co ostatní herci? Kde tráví dovolenou Jaroslava Obermaierová (Vilma Nyklová)?

"Jsem na chalupě na Sázavsku, kterou třicet let buduji. Nechci o prázdninách Prahu ani vidět. Ani kdyby tam hrál Belmondo! Mám tu dva pejsky, zahradu, a protože mám ráda řád a pořádek, tak se téměř nezastavím. Od Ulice mám volno, ale v srpnu točím povídku pro televize, to dělám každý rok." prozradila herečka své letní plány.

Také Šárka Ullrichová alias seriálová Zuzana Hrubá tráví léto v Čechách. "O letošních prázdninách jezdím po Čechách a navštěvuji přátele. Už jsem skoro zapomněla, jak je v českých luzích a hájích překrásně. Do ciziny vyrazím možná na podzim.“ A v nakonec mladý herec Jakub Štáfek neboli Matěj Jordán. "Odpočívám a celé letní prázdniny trávím cestováním po Čechách.“ "-Sjížděli jsme s přáteli společně Vltavu. Nyní jsem u kamaráda v Jeseníkách a v polovině srpna nás čekají Tatry, kde budeme provozovat horskou turistiku.“

Tak takhle tráví léto herci ze seriálu Ulice. I ostatní herci si užívají zasloužené volno, protože seriálové prázdniny mají všichni bez vyjímky. Natáčet se začne až v průběhu srpna, někteří nastoupí do práce dokonce později, protože se jich natáčení v srpnu netýká. Tak ať si všichni užívají zbytek léta.

deník Aha!

Zpět