Kdo bude moderovat TýTý 2008...

27.03.2009 22:29

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Mar2009//486814.jpg?fake=1238168226” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

18. ročník televizní ankety TýTý 2008 je v plném proudu. Již před týdnem skončilo hlasování v nominacích a za pár dní začne hlasování ve finále, o tom vás ještě včas upozorníme. Již delší dobou je ale znám datum, kdy se bude na TV Nova vysíalt přímý přenost z vyhlášení těchto televizních a velice prestižních cen. Datum byl stanoven na 18.dubna 2009, je to sobota a datum je to dobrý, bude se vysílat již 18. ročník a to 18. dubna, takže se to hodí. Záhadou ale zůstalo, kdo bude celým večer provázet.

Spekulovalo se o hodně jménech, samozřejmě šlo o jména známá. Nyní se už spekulovat nemusí, podle deníku Blesk byli jž moderátoři vybráni. O koho se tedy jedná? Oba moderátoři, tedy muž a žena jsou hvězdami TV Nova a to velkými. Jedna uvádí televizní noviny a druhý pořad s nápady Rady ptáka loskutáka, ano moderátorem mužem bude Dalibor Gondík, kterého doprovodí Lucie Borhyová, která teď několik měsíců trávila volný čas na mateřské dovolené a již brzy se má vrátit do zpráv, uvidíme ji tedy i v TýTý 2008.

Zajímavostí je to, že Dalibor Gondík moderoval přímý přenos TýTý již loni. Tehdy mu pomáhala herečka a moderátorka Tereza Kostková, letos ji vymněí za blondýnku. Pravděpodobně se loni Dalibor opravdu osvědčil, proto ho nasasadili i pro letošní ročník. No uvidíme jak to této dvojici půjde. Blesk také zveřejnil, že by na přímém přenosu měli vystoupit třeba Helena Zeťová, Josef Vojtek, Tereza Černochová a překvapivě i Aneta Langerová. Ceny pak předají například Martin Dejdar, Dana Morávková, Markéta Plánková nebo loňská moderátorka TýTý Tereza Kostková.

Myslím, že pokud jsou informace deníku Blesk opravdu pravdivé, tak se můžeme těšit na skvělý večer s výbornými průvodci a se skvělými účinkujícími. Nezapomeňte ve finálové části hlasování hlasovat pro seriál Ulice, tedy pokud bude mezi nominovanými. Náš web bude mít z přímého přenosu online zpravodajtví, již 18. dubna 2009.


https://www.missgolf.cz/02/turnaj/lucie.jpghttps://redakce2.atlas.cz/edition_files/images/86/12960971.jpg

 

Zpět