Kdo je kdo... - nové postavy v seriálu Ulice

28.08.2009 14:00

Kuba

Seriál Ulice se již blíží, už jen třikrát se vyspíme a čeká nás již pátá sezóna seriálu Ulice. Opět budeme moc každý všední večer sledovat osudy našich oblíbených hrdinů, čekají nás velké příběhy, lásky i zklamání, prostě vše co máme rádi a samozřejmě nás čeká spousta nových příběhů, které jsou skoro jako ze života, v páté sezóně se můžeme těšit na těhotenství mladé studentky, štěstí již postaršího páru, lásky "mladých" a mnoho dalšího, ale to už všichni moc dobře víte a kromě tohoto všeho nás také čekají rovnou tři nové postavy.

Oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz je vždy o krok napřed před vysíláním Ulice v televizi a tak se na webu můžete dočíst zajímavé věci, které uvidíme až za pár dní a tak nám koordinátorka PR a tiskových aktivit projektu Johana Brzobohatý prozradila na oficiálním webu Ulice zajímavé informace o nových postavách seriálu a protože my také nechceme být pozadu, tak vám je představí také. V sekci Speciál - 5.sezóna jsme vám představili životopisy nových herců a nyní vám představíme krátké životopisy postav v nové sezóně.

Jedna nová postava zavítá do maturitního ročníku na gymnázium, energický mladík Vojta Kalich, kterého si zahraje herec Petr Buchta. Vojta je sportovcem, od malička lyžuje, ale kvůli zranění musí přestoupit ze sporotnovího gymnázia na klasické gymnázium.(více informací zde). Další nová postava bude Květuš Vavrušková, podnikatelka, která podniká ve výrobě psího jídla, Květuš si zahraje herečka Naděžda Chroboková. (více informací o Květuš najdete zde). A poslední novou postavu bude Vanda Vaníčková, kterou si zahraje zpěvačka a herečka Markéta Zehrerová. Vanda se do Prahy vrací z ciziny a živí se jako tanečnice po barech. (více informací zde). Určitě se tedy máme na co těšit.

A co prozradil o páté sezóny producent seriálu Ulice Michal Reitler?: „Celá 5. sezona je od samého začátku plná dramatických, humorných a dojemných momentů.“ Nová sezóna seriálu Ulice bude tedy velice zajímavá a věřím, že i vy se na ni moc těšíte, tak nezapomeňte, start nové již páté sezóny Ulice je naplánovaný na pondělí 31. srpna 2009 v 18:30, tak se určitě všichni dívejte.

zdroj informací: ulice.nova.cz

Zpět