Lenka z Ulice tajnůstkaří: o svatbě ani pohlaví dítěte nemluví

09.04.2010 16:39

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440x248/Apr2010//615756.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herečka Michaela Badinková tvrdí, že si chce soukromí uchránit pro sebe.
Michaela Badinková, učitelka Lenka ze seriálu Ulice, se dlouho nepřiznávala, že je těhotná. Samozřejmě to neutajila. Několik let žije s hercem Janem Teplým a na miminko má ten nejlepší čas.
"Jsem šťastná, že mi v těhotenství nic není, že se cítím dobře. Proto každý den je teď pro mne krásný," řekla jednatřicetiletá Michaela.

 
Těhotná Michaela Badinková
Foto: Korzo

Badinková patří mezi celebrity, které o sobě nechtějí nic prozradit. Výbavičku pro dítě ještě nekupuje, zatím prý ani neuvažuje o jménu, ani o tom, jestli se o miminko bude starat kromě ní i chůva nebo babička.
A jestli se chce vdávat, to už vůbec nemíní říkat. Dokonce nechce ani vědět, jestli se jí narodí kluk, nebo holčička. "Proč bych to měla dopředu vědět? Nejsem z těch hereček, které o sobě všechno prozradí. Chci, aby můj osobní život byl zahalen tajemstvím."

Zajímají vás další tajnosti Michaely Badinkové? Pusťte si rozhovor na nova.cz.

Jedno ovšem Michaela otevřeně přiznává. Rozhodně se chce vrátit na divadelní prkna - nedávno zazářila v Divadle pod Palmovkou ve hře Někdo to rád horké… A nehodlá opustit seriál Ulice. Naopak, touží po další zajímavé filmové roli, jakou měla před lety v Básnících.

tn.cz

Zpět