Léto 2010 je tady, jaké bude na našem webu?

16.06.2010 15:27

Kuba>

Léto 2010 je tady. Člověk by ani neřekl jak to letí, dá se říct, že je to nedávno, co jsme měli léto 2009, sotva za chvíli jsme slavili Vánoce a už je zde opět oblíbené léto. Jak všichni moc dobře víme, tak Ulice se přes letní prázdniny nevysílá, celý červenec a celý srpen má Ulice prádzniny. Znělku našeho oblíbeného seriálu naposledy uvidíme 25. června 2010 a pak znovu až v září, to je dlouhá doba, celé dva měsíce a my pro vás na tyto dva měsíce máme spoustu zábavy.

Dá se říct, jako loni. Jen připomínám, že v loňském létě jsme měli léto, které neslo motto: "Je léto - bavte se s námi" a vy jste se bavili opravdu náramně. Připravil jsem pro vás speciální-uliční-letní-zábavný web, na kterém bylo spousta zábavy. Letos už tento web nevyužijeme, ale to neznamená, že by jste o něco přišli. Některé rubriky totiž už v září přešli sem, něco se sem dostane teprve nyní a něco bude také nové, takže bavit se rozhodně budete.

Motto léta 2010 na webu zní: "K moři musíte dál, pojďte raději k nám" malé vysvětlení motta je, že k moři to máte daleko, jenom k nám na web to máte vždy nejbliž. Proto určitě navštěvujte náš web i přes léto, jako vždy vám můžu slíbit, že i když se Ulice nevysílá, tak my jedeme dál a dá se říct, že pojedeme ještě větší rychlostí, než když se Ulice vysílá. To, že se budete bavit je jasné, to že se k nám budete rádi je také jasné a to, že se zde dozvíte zajímavé informace je také jasné.

Startuje zábavně-informační léto 2010 na webu. A na co se tedy můžete těšit? Celá rubrika Zábava bude v provozu, kde budete mít vždy spoustu zábavy. Něco málo bude také přímo v rubrice Léto, například letní puzzle (klasické puzzle, akorát ne s fotkami z Ulice, ale s letními obrázky). Dále pro vás připravuji speciály s herci z Ulice. Můžete se také těšit na jednu VELKOU SOUTĚŽ, která v těchto dnech připravuji, prozradit vám můžu, že bude na motivy loňské soutěže Prázdninové pexeso (také bude mít stejný název) a bude vůbec velmi podobná.

Druhá část léta je informační léto. Zábavy sice není nikdo dost, ale také jsou důležité informace a jaké informace? No přeci informace k nové, již šesté sezóně seriálu Ulice. Během léta (nejvíc info v srpnu) vám budu přinášet zajímavé informace o nové sezóně, o nových postavách a o nových příbězích. Takže se můžete těšit na velkou dávku informací, proto náš web navštěvujte pravidelně, protože jen u nás se vždy dozvíte nejaktuálnější informace.

Pozadu nezůstane také fanclub. Fanclubáci budou mít spoustu zábavy i tam, navíc bude spousta bonusových bodů v rámci projektu Hvězda měsíce. Náš fanclub na konci června navštíví ateliéry Ulice, takže ve fanclubu se můžete těšit na spoustu fotek (některé fotky si budete moc prohlédnout i zde na hlavním webu) a také zajímavé info o natáčení v Ulici.

Takže léto na našem webu i fanclubu bude velmi zajímavé, proto určitě buďte stále s námi a i když se vydáte k tomu moři, tak se nám hlavně brzo vraťe. Přeji všem krásné a zábavné léto.

Zpět