Libuška Nekonečná jako moderátorka

22.03.2009 22:30

Kuba

https://image.tn.nova.cz/media/images///600x277/Nov2008//446007.jpg

Televize Nova již několik let vysílá pravidelný pořad Volejte novu, tento pořad je vysílán každou sobotu přesne ve 12 hodin, pořad nemá pravidelného moderátora, každý týden se střídají hvězdy TV Nova. A v pořadu se vždy dozvíte co se děje na Nově, moderátoři odpovídají na vaše telefonické dotazy a podívat se můžete na zajímavé reportáže.

Hvězdy TV Nova to jsou také herci z Ulice a tak se občas stane, že nějaký "uličník" moderuje Volejte novu. Naposledy to byla Zuzana Vejvodová alias seriálová Libuška Nekonečná. Která se před moderátorský pultík postavila v pátek, kdy natočila díl, který byl pak vysílán v sobotu 21. března, to bylo včera. A Zuzka samořejmě odpověděla na vaše dotazy a pustila nám zajímavé reportáže. Myslím, že Zuzce moderávání docela šlo.

Ve Volejte novu také každý týden probíhá tipovací soutěž, stačí si tipnout kolik lidí se bude dívat na pořad/film/seriál, který vám představí moderátor. Zuzka Vejvodová nemohla vybrat nic jiného než seriál Ulcie a tak jste mohli do včerejší čtvrté hodiny odpolední tipovat, kolik lidí se bude dívat v úterý na seriál Ulice, odpověď se dozvíte v příštím vydání Volejte novu, kde se také dozvíte kdo si nejlépe tipnul.

A když už pořad moderovala hvězda Ulice, tak jsme se také mohli podívat na reportáž ze seriálu Ulice. Vidět jste tak mohli co zajímavého se v Ulici odehraje v příštím týdnu, ukázky byly velice zajímavé, takže se máme na co těšit. Věřím, že opět někdy v budoucnu si jeden díl Volejte novu odmoderuje nějaká další hvězda seriálu Ulice.

Zpět