Lipský: Deprese a sebevražda? To snad ne, říká

18.04.2009 16:04

Kuba

Obrázek “https://img.aktualne.centrum.cz/217/96/2179673-oslava-narozenin-lubomira-lipskeho.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herec Lubomír Lipský se stal terčem bulváru. Páteční deník Aha! spekuluje o tom, že herec trpí depresemi a pomýšlí na sebevraždu.

Fotogalerie z oslavi narozenin Lubomíra Lipského

Producent filmu 2Bobule i sám Lipský vše uvedli na pravou míru. "Pan Lipský  je na svůj věk v obdivuhodné fyzické kondici, hýří humorem a pokud budu já srovnán v šestaosmdesáti letech se stářím a smrtí jako on, bude to krásný podzim života," říká producent Adam Dvořák.

A jak se ke klepům staví sám herec? "Ze strany Aha! je to lumpárna. Bylo by divné, kdybych si ve svém věku nepřipouštěl úvahy o smrti, ale na sebevraždu rozhodně nepomýšlím. Já se ze života raduji a těším se na další práci," řekl rozhořčený Lubomír Lipský.

Na oslavně svých šestaosmdesátých narozenin a zároveň sté role ve filmu však hýřil vtipem.

A která bude ta stá role? Lubomír Lipský oslaví jubilejní stou roli v pokračování úspěšné filmové komedie Bobule s názvem 2Bobule, která se bude točit letos v létě. Při této události se pan Lipský dokonce dočkal své vlastní edice filmového vína. 

Oslava narozenin Lubomíra Lipského - Petr Nárožný, Květa Fialová a Lubomír Lipský

"Když jsme oznámili, že chystáme pokračování Bobulí, jeden fanoušek s nadšením pro statistiku nám řekl, že pokud bude ve filmu hrát pan Lipský, bude to jeho stá filmová role. S panem Lipským jsme do dvojky počítali, takže jsme hned přichystali malou oslavu k jeho úžasné a úctyhodné herecké kariéře, kterou jsme spojili i s oslavou narozenin pana Lipského," řekl jeden z producentů filmu Tomáš Vican.

Slavilo se jak jinak než ve vinotéce BobuleBar na Národní třídě a pogratulovat přišli kromě členů Lipského rodiny také jeho herečtí kolegové Květa Fialová, Václav Postránecký či Petr Nárožný.

Lubomír Lipský si ve filmu 2Bobule zahraje stejnou postavu jako v úspěšné jedničce - tedy majitele vinic a dědečka podvodníčka Honzy v podání Kryštofa Hádka. A to i přesto, že na závěr prvních Bobulí se naznačuje, že dědeček umřel.

Oslava narozenin Lubomíra Lipského - Květa Fialová a Lubomír Lipský

"Dokonce jsme měli natočen dědečkův pohřeb," prozrazuje producent Adam Dvořák. "Do filmu se nám to nakonec nehodilo a teď jsme rádi. Postava pana Lipského byla mezi diváky oblíbená. A nyní s ní můžeme pracovat i ve dvojce. I když asi trochu jinak, než diváci čekají," ukončil rozhovor Dvořák.

bleskove.cz

Zpět