Lucie Benešová: Nebezpečná svůdnice jsem jen v Ulici

16.06.2010 15:20

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Jun2010//640107.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herečka Lucie Benešová, seriálová svůdnice, by ve skutečnosti rodinu nikomu nerozbila.

"Seriáloví tvůrci si mě našli přímo pro postavu té lehkomyslné paní," svěřila půvabná Lucie Benešová magazínu doma.cz.

"V Ulici jsem rok a další rok tam ještě zůstanu, jsem nadšená," říká sympatická blondýnka spokojeně. Své první natáčení si odbyla pouze ve spodním prádle. "Ano, do seriálu jsem vstoupila polonahá, scenáristé mi to tak napsali," potvrzuje se smíchem.

Postava bohaté bezdětné vdovy Lucie Wolfové je Lucii Benešové povahově dosti vzdálená. "Nepodobá se mi," směje se manželka herce Tomáše Matonohy a matka tří dětí. "Nemá děti, žije jinak. Ale není zase tak záporná," obhajuje herečka svou postavu. "Všichni víme, že tyhle věci se dějí. Jen ať si každý sáhne do svědomí."

V seriálu totiž Lucie odloudí muže nejlepší kamarádce Aničce (Ljuba Krbová). "Ale v tomto případě je to spíše věc toho chlapa," domnívá se herečka. "Protože ten má rodinu a děti, zatímco ta ženská je sama a bezdětná. Ne, ona není žádná bestie. Ve skutečnosti bych ovšem něco takového určitě neudělala. Rodinu bych nikomu nerozbila, umím si představit, jak je to hrozné, vždyť mám tři děti."

Celá tato velká rodina se v červenci samozřejmě chystá na prázdniny, a to do Řecka. "Jedeme na tři týdny," svěřila se nám Lucie Benešová. "Hned po vysvědčení nasedneme do auta a vyrazíme. Spát budeme v kempech, bude to dobrodružná cesta." A také náročná, jako vždy, když cestuje opravdu početná rodina. Lucie Benešová a Tomáš Matonoha vychovávají třináctiletého Luciána, jedenáctiletou Sáru a čtyřletého Štěpána.

"Na dovolené ale žádnou disciplínu od dětí nevyžadujeme," ujišťuje Lucie Benešová. "Disciplíny je dost v Praze. Všechny ty úkoly, školy. Na dovolené se disciplína vypouští. Večerka neexistuje, děti zpustnou a já taky," směje se herečka. "Ale ne že by nám o prázdninách s ničím nepomáhaly. Zvládají stavění stanu, dojdou i nakoupit."

doma.cz

Zpět