Marek Stránský přijde za vámi na pokec

09.10.2008 23:17

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/ondrej-brzobohaty/N59054-ea6e.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Respektive vy přijdete za ním na oficiální web seriálu Ulice, kde jako vždy bude probíhat online chat s některým vašich oblíbených herců a tento týden se jedná již o druhý online chat, ten první byl s Tomášem Jordánem a ten druhý, který bude zítra bude s Markem Stránským, neboli s hercem Ondrou Brzobohatým, který si minulý týden oženil. Možná i na jeho svatbu budou pokládány otázky.

O tom, že Digi Stránská odešla ze seriálu jsme vás již informovali, Digi už z Ulice odešla minulý týden ve středu, v seriálu to bylo tak, že Digi odletěla na speciální kliniku do Anglie, kvůli jejímu budoucímu těhotenství, Marek zatím neodletěl, ale jeho odjezd naplánovaný již na tento pátek a proto ještě v ten den si přijde s vámi pokecat na chat. Není to ještě tak dlouho co byl Marek na chatu naposledy, Marek totiž uzavíral chaty ve třetí sezóně a jeho chat byl na přání vás - diváků Ulice, ale teď přijde na chat, hlavně kvůli svému odjezdu, že dostane spoustu otázek o tom není pochyb, otázky budou určitě zaměřeny na Marka Stránského ale i na herce Ondru Brzobohatého, který se tuto sobotu oženil, o tom jsme vás informovali v sekci Novinky.

Tak určitě nezapomeňte na zítřejší den, tj. pátek 10. října 2008, již od 13:00 přijde online odpovídat na vaše otázky Marek Stránský a večer v 18:30 začíná jako vždy Ulice, ale v tomto díle se s námi Marek naposledy rozloučí, tak se určitě dívejte a odpoledne přijďte na chat, pokud nemůžete přijít, ale i přesto chcete položit otázku, tak můžete jako vždy využít formulář, který najdete na ulice.nova.cz nebo také zde.

Zpět