Martin Hofmann (Jarda Hejl) bude hrát v seriálu Kriminálka Anděl

20.04.2010 16:28

Kuba>

Obrázek “https://img.fdb.cz/obrazky/2123d782abdb59c0b353739eb886.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Nov2009//570814.jpg

Martin Hofmann, kterého můžou znát divadelní diváci, ale také ti seriálový diváci. Již pět let herec Martin Hofmann hraje v seriálu Ulice Jardu Hejla, ten se momentálně v Ulici nevyskytuje. Jeho postava odjela pracovat do Německa a zatím to nevypadá, že by se Jarda měl vrátit, snad se objeví na svatbě své matky, jestli nějaká svatba bude. Proč přerušil Martin Hofmann natáčení Ulice není známo, odešel tak jak se patří, nikde se o tom nemluvilo, ani bulvár na nic nepřišel. Tak snad se nám Jarda brzy vrátí.

Možná jeho odchod zapříčinila jiná velmi lákavá nabídka. Martin Hofmann totiž dostal skvělou nabídku do seriálu Kriminálka Anděl, jehož druhou řadu vysílá v premiéře každé pondělí TV Nova a seriál patří právě pod křídla Novy. Kriminálka Anděl je u diváků velmi oblíbena a každý týden se na ni dívá kolem 1,5 miliónů diváků, proto se také začala natáčet již třetí řada tohoto velmi úspěšného seriálu, natáčení začalo o víkendu i s novými postavami, včetně Martina Hofmanna.

V nové řadě se v jedné z hlavních rolí objeví také herečka Ivana Chylková, která si zahraje velitelku celého týmu Anděla. Přichází na místo po herci Miloslavovi Mejzlíkovi, kterého v seriálu již v prvním díle zastřelí. Dalším hercem, který musel přerušit natáčení ze zdravotních důvodů je herec Ladislav Frej, ten hrál v seriálu pataloga, ale herec bohužel onemocněl a nemůže tedy natáčet, scénáristé to napsali tak, že i jeho postava se v seriálu nebude ze zdravotních důvodů objevovat.

A protože patalog je pro Kriminálku, která pravidelně vyšetřeuje vraždy velmi důležitý, tak se musí najít nový patalog a toho bude hrát právě již zmiňovaný Martin Hofmann. „Pana Freje čeká dlouhá rekonvalescence a natáčení nemohlo čekat. V ději seriálu se tedy odrazí skutečnost. Bude řečeno, že patolog Benkovský je nemocný a jeho postavu nahradí nový herec. Bude jím Martin Hofmann,“ prozradila deníku Aha! tisková mluvčí TV Nova Michaela Fričová. Kdy se třetí řada Kriminálky Anděl objeví na obrazovkách ještě není jasné, Nova má rozdělaných více seriálů a ty pravděpodobně bude chtít použít na podzim, jestli mezi ně bude patřit i Kriminálka ukáže čas.

Zpět