Michaela Badinková: Nešílím a hormony mě naštěstí netrápí

27.05.2010 23:15

Kuba>

Obrázek “https://media.super.cz/913/159130-350x262-c08od.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Říká se, že mateřství změní život každé ženě. I Míša ví, že až v červenci porodí, už nikdy to nebude stejné jako dřív. Přesto se na miminko opravdu těší a rozhodně by neměnila.

Hvězda seriálu Ulice Micha­ela Badinková (31) dlouho tajila, že čeká se svým přítelem, hercem z Divadla pod Palmovkou, Janem Teplým miminko. V rámci otevírání nového butiku pro maminky, kam si přišla prohlédnout nové trendy v těhotenské módě, nám přece jen něco ze svého soukromí prozradila.

Míšo, jste v šestém měsíci. Jak se připravujete na porod? Nakupujete už výbavičku?
Oblečky zatím moc nenakupuji. Co se týče pohlaví dítěte, chceme se totiž nechat překvapit. Vymysleli jsme to tak, že na ty první dva měsíce po porodu budu mít všechno unisex, a pak už se vyřádím podle toho, jestli to bude chlapeček, nebo holčička.

V těhotenství se obvykle ženám tak trochu zblázní hormony. Mívají proměnlivé nálady a dostávají chutě na neskutečné kombinace. Jak je to u vás? 
Já beru těhotenství tak nějak pozvolna. Nešílím a hormony se na mě zatím nijak neprojevují, tedy ne zásadně. Nemám žádné výkyvy nálad ani jídla. Samozřejmě tak lehce přibírám, ale to je všechno přirozené a velmi krásné a pohodové. Přála bych všem ženám takové těhotenství, jaké mám já. Raději to ale zaklepu, ještě nejsem u konce. 
 
Upravila jste si v těhotenství nějak jídelníček?
I když jsem nebyla v jiném stavu, tak jsem se snažila dodržovat zásady zdravé výživy. Teď v tom pokračuji. Snažím se jíst hodně ryby, ovoce
a zeleninu. Nejím maso, takže to musím nějak vyvažovat. Občas zhřeším a dám si čokoládu. Miluji totiž sladké.

Klasické cvičení typu posilovna v těhotenství obvykle odpadá. Jak se udržujete v kondici?
Ráda tancuji. Díky muzikálovým rolím si tanec můžu užívat často. Kromě toho také ráda plavu a jezdím na kole.

Setkáváte se s tím, že vám babičky a maminky kolem vás říkají, ty budeš mít určitě holčičku/chlapečka?
Jo. (smích) Každý den potkávám minimálně čtyři lidi, kteří si tipují, co to bude. Jedni tvrdí, že určitě holčička, druzí zase, že chlapeček. Je to přesně půl napůl.

Máte už vybraná jména?

Přemýšlíme nad tím, ale pořád se nám líbí nějaké jiné. Nechci zatím žádné prozrazovat, protože sama v tom mám tak trochu ‚maglajz‘. Všechno to nechávám na poslední chvíli, až se malé narodí. Pak se to určitě všichni dozvědí.

V seriálu Ulice, kde hrajete, je vaše postava, učitelka Lenka Drápalová, také těhotná. Dokdy plánujete v seriálu zůstat?
To ještě uvidím podle toho, jak se budu cítit. Záleží to na mnoha okolnostech. Přesné datum, kdy bych chtěla jít na mateřskou, ještě nemám. Protože je moje postava také v jiném stavu, tam můžu klidně ještě nějaký ten pátek zůstat.

Chtěla byste, aby byl přítel u porodu?

Určitě bych tam partnera chtěla mít. Vždyť to bude i jeho potomek. Problém je, že má docela hodně práce, tak nevíme, jestli mu to vyjde. Když jo, tak budu moc ráda. Snad to stihne. (smích)

(Jackie)

super.cz

Zpět