Michal Šnajdr - Petr Falc

11.07.2010 18:18

https://media.super.cz/127/21271-350x466-jhl5q.jpg

Také v druhém díle našeho speciálu Zpátky do minulosti se můžete podívat také na nové fotky z prvních dílů Ulice, ale také si přečíst informace o další postavě, které hrála v první sezóně. Minule jsme si připomněli Bety Stárkovou, dnes opět zabrousíme do kadeřnictví a tentokrát si připomeneme bývalého majitele kadeřnictví v Ulici Michala Šnajdra.

Michal Šnajdr byl tedy majitelem kadeřnictví, které se dřívalo jmenovalo Studio Michal. Michal nebyl pouze majitelem, ale sám v kadeřnictví pracoval jako kadeřník, byl velmi oblíbený nejen u svých "podřízených" ale také u zákazníků, tedy především u zákaznic. Michal by se dal tak trochu přiřadit k Henrymu. Oběma scénáristé zatím nenapsali žádný větší příběh a oba byli zařazeni pouze ve svých podnicích. Michalovi už žádný příběh ani nenapíšou, protože po první sezóně z Ulice odešel. A kam? Odcestoval do zahraničí, kde se svým přítelem má svůj vlastní kadeřnický salón. V Ulici se do Michala tak trochu zakoukala Lída Farská, bohužel později nejen ona zjistila, že Michal je homosexuál.

Petr Falc, který celou první sezónu hrál Michala Šnajdra již od svého konce v Ulici žádnou větší roli nedostal. Malou roli si zahrál také v seriálu Ošklivka Katka, ale jinak se více věnuje modelingu, kde je velmi úspěšný.

https://www.televize.cz/images/fotografie/TVRevue/2005/11/48/33_2.jpg https://www.televize.cz/images/fotografie/TVRevue/2005/11/48/33_1.jpg

Zpět