Na chatu se na vás těší Matěj Jordán

28.10.2008 23:16

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/jakub-stafek/N159495-70f62.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud patříte mezi fanoušky Jakuba Štáfka, alias seriálového Matěje Jordána, tak se na něj zítra můžete těšit rovnou třikrát. Jednou ráno, potom odpoledne a naposledy večer. Strávit den s Jakubem Štáfek? Takové dny nejsou jen časté, zítra se vám to podaří, ráno si stačí zapnout televizi, kde uvidíte Kubu ve Snídani s Novou, odpoledne přijde Kuba na internet a popovídá si s vámi online na chatu. Večer se pak na něho můžete těšit v Ulici a dívat se co na něj vymysleli Tereza s Gábinou, ale teď se vraťme k tomu chatu.

Matěje Jordána určitě netřeba představovat, postava, která se v Ulici objevuje úplně od začátku a hned si na svou stranu přitáhl spoustu fanoušků, hlavně fanynky. V Ulici to neměl úplně jednoduché, zprvu chodil s Adrianou (vnučkou pana Peška), ta se s ním nakonec rozešla a Matěj po delší době začal chodit s vietnamskou dívkou Lan, ta ho také opustili, i když ne dobrovolně - musela odjet do zahraničí. Nyní díky Výměně manželek se z něj stala hvězda a obdivují ho dívky, hlavně pomocí chatu. Matěj si zatím vybírá, po fiasku, kdy měl schůzku s malou holkou si už raději dává pozor, s kým se sejde. Tento týden na něj chystají menší past Tereza s Gábinou. I na toto téma se můžete zítra ptát Matěje (Kuby).

Poslední chat s Matějem byl velice zajímavý, Matěj si dělal srandu opravdu ze všech otázek a nikdo nemohl poznat, jestli píše vážně nebo si dělá srandu. Podle mého názoru byl tento chat nejlepší, uvidíme jestli bude takový i ten zítřejší. Pokud vás cokoliv zajímá ze života Matěje nebo ze života herce Jakuba Štáfka, tak se zítra určitě přijďte podívat na ulice.nova.cz, kde chat bude probíhat.

Online chat s Matějem Jordánem začíná zítra, tj. ve středu 29. října 2008 od 15 hodin, pokud se nemůžete zítra dostavit na internet, tak se můžete ptát jako vždy třeba hned a to pomocí formuláře, který najdete na webu ulice.nova.cz nebo zde. Tak určitě pište co vás napadne.

Zpět