Na chatu se na vás těší Miriam Hejlová

25.09.2008 23:19

Kuba

Obrázek “https://www.svetvobrazech.cz/d/10560-2/DSC_0504.JPG” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tvůrci seriálu Ulice a především tvůrci oficiálních webových stránek Ulice mají pro vás připravený další online chat, ten proběhne již zítra, tj. v pátek 26. září 2008, nezapomeňte, že v tento den se bude vysílat díl s číslem 1000, ve kterém samozřejmě uvidíte i Miriam Hejlovou, chceteli herečku Hanu Maciuchovou a právě tato herečka si dopoledne s vámi bude povídat online na chatu na oficiálním webu Ulice.

O Miriam Hejlové se v Ulici mluví opravdu hodně, loni měla stále problémy s bývalou ředitelku gymnázia Věrou Hádková, ta už ze školy odešla, ale Miriam teď řeší další problém, nastěhovat se k panu Peškovi? Miriam Vlastovu nabídku přijala, ale stěhovat se nechce jen tak brzy, odložila by to až na jarní prázdniny, to je pro Vlastu hodně pozdě.

Ptát se můžete samozřejmě na co jen chcete, z osobního života herečky i z života Miriam Hejlové, kde má paní Maciuchová schované zrcádko, která vyhrála v divácké televizní anketě TýTý 2007? I na toto se můžete zeptat, ale i na jiné otázky, které vás napadnou, herečka Hana Maciuchová přijde na chat přesně v 10 hodin dopoledne, jak dlouho si s vámi bude povídat se necháme překvapit. Pokud chcete Miriam položit otázku již nyní, tak můžete psát pomocí formuláře, který najdete na internetové adrese ulice.nova.cz nebo klikněte rovnou zde a na formulář se dostanete.

Zpět