Na online chatu si zítra můžete povídat s Bedřichem Liškou

10.12.2009 18:58

Kuba>

https://img.fdb.cz/galerie/n/n602af4970fd33b745dbd9abd9faa35d2.jpg

Uliční zpráva týdne: Bedřich Liška byl nevěrný své manželce Aničce Liškové a ještě k tomu s její nejlepší kamarádkou Lucií. Tato zpráva některé z vás určitě zaskočí, zvlášť ty, kteří teď Ulici neviděli, možná tomu ani nevěříte, ale ti co se včera dívali na seriál Ulice vědí o čem píšu. Je to opravdu tak, Bedřich Liška byl nevěrný, s nejlepší kamarádkou Aničky se vyspal přímo u nich doma a dnes se Jardovi přiznal, že je až po uši zamilovaný. Vy tuto kauzu můžete probrat přímo s představitelem Bedřicha Adrianem Jastrabanem, ten totiž přijde na chat.

Bedřich Liška, který v Ulici hraje od samého začátku přišel pracovat do již zrušeného Království hraček, tam přišel přímo z vězení, kde ale seděl neprávem. S Aničkou si nikdy moc nerozumněli, spíš naopak, dělali si stále naschvály. Bedřich měl jediný cíl, najít svou bývalou partnerku Zuzanu, tu nakonec našel a na nějaký čas byli spolu, partnerství se nakonec časem rozpadla a Zuzana kvůli drogám přišla také o syna Františka, kterého později dostal do péče Bedřich i s Aničkou, kterou si vzal. Liškovi byli šťastná rodinka, do péče si vzali další dítě - malou Emu a žili šťastným životem, až donedávna. Začalo to tím, když Bedřich navštívil s Jardou Hejlem erotocký klub. Z toho se Bedřich nakonec dostal, ovšem pak přišla Aniččina kamarádka Lucie, do které se Bedřich zamiloval a včera s ní měl poměr.

Je opravdu zamilovaný? Byl to jen "úlet" nebo chce něco víc? Na podobné otázky se můžete ptát již zítra přímo Bedřicha Lišky, kterého hraje Adrian Jastraban. Pokud se tedy chcete zúčasnit tohoto online chat, tak přijďte zítra, to jo v pátek 11. prosince 2009 od 13 hodin, kdy se můžete ptát přímo online. Pokud, ale zítra nemůžete, tak je tu ještě jedna možnost, jako vždy můžete svou otázku poslat třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

 

Zpět