Na vaše dotazy bude odpovídat Libuška Nekonečná

02.02.2009 23:06

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/zuzana-vejvodova/N266613-57114.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Blíží se další online chat s hvězdou Ulice, tentorkát se na vás těší Libuška Nekonečná - nová postava čtvrté sezóny Ulice. Do Ulice přišla jako blesk s čistého nebe a hned se zabydlela a do Ulice přivedla nový vítr. Již zítra se tedy budete moci Libušky na cokoliv zeptat, její představitelka Zuzana Vejvodová bude totiž odpoledne minimálně jednu hodinu online.

Její nástup do Ulice byl zajímavý. Chtěla se nastěhovat do bytu po Oldovi, v Ulici si chtěla otevřít tetovací studio, takže by se jí byt hodil. Pešek viděl, že svobodná slečna nebude dělat žádné problémy a tak ji byt chtěl pronajmout, pak se ukázala i se svým synem, Pešek dlouho váhal a byt ji pronajal, kdyby teď věděl, že do Bytu se přistěhuje celá její rodina (a to ještě není celá) byt by ji určitě nikde nepronajal. Ale nestalo se tak, Libuška se tedy mohla zabydlet. Zamilovali se do ní rovnou dva muži - Olda Farský a Matěj Jordán. Větší šanci měl Olda a Libušky získal, ale chce Libuška trvalý vztah? To s Matějem si skvělě může popovídat a dokonce Matěj zvládne i jejího syna Boriska a jeho tetu Pepina a to už je co říct.

Ptejte se opravdu na cokoliv. Co čeká v nejbližších dílech Libušku v Ulici? Má u ní Matěj šanci? Vydrží její vztah s Oldou? Na tyto otázky vám ale asi neodpoví:-) protože nemůže, ovšem například na otázky ze života samotné herečky vám odpovědět může, takže na otázky typu kde všude můžete Zuzku Vejvodovou vidět nebo jestli má přítele se klidně ptejte. Herečka Zuzana Vejvodová neboli Libuška Nekonečná bude online odpovídat na vaše otázky již zítra, tj. v úterý 3. února 2009 od 15 hodin. Ptát se můžete již teď a to prostřednictvím fomuláře, který najdete na ulice.nova.cz kde bude samotný chat probíhat.

Zpět