Aktualizace... Na vaše zvídavé otázky bude odpovídat Tereza Jordánová

09.03.2010 18:12

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440xX/Aug2009//537760.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Aktualizace 13.3. 2010:

Online chat s Patricii Solaříkovou byl tak úspěšný, že se připravuje pokračování. Mladé herečce přišel neuvěřitelný počet dotazů, ještě v průběhu chatu seriálová Tereza hlásila, že má již více jak 10 000 dotazů, na takové množství dotazů se samozřejmě nedalo odpovědět, konečný stav dotazů nakonec činil ještě větší číslo. Do celého online chatu s Patricii přišlo více jak 13 000 dotazů, proto se Patricie domluvila s tvůrci webu, že připraví pokračování, které bude již toto pondělí, tedy 15.3. a to od 14 hodin, tak určitě přijďte, nebo se ptejte rovnou, třeba hned.

Původní zpárava z 9.3. 2010:

Dnes se můžeme těšit na opravdu speciální díl seriálu Ulice, který bude věnovaný výhradně maturitnímu plesu maturantů z Ulice a právě jeden z maturantů byl dnes ráno hostem Snídaně s Novou, kdo se ráno nedíval, tak připomínám, že hostem Snídaně byla Patricie Solaříková, která již skoro pět let hraje postavu Terezy Jordánové a právě s Terezou, respektive s Patricii je připravený online chat, který bude tradičně probíhat na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz.

Tereza Jordánová toho v Ulici prožila hodně, pubertu, lásku, alkohol, vážnou autonehodu,... Příběhů s Terezou bylo opravdu hodně, ten nejdramatičtější příběh samozřejmě byla určitě autonehoda, kde Tereza utrpěla vážné zranění. Tereza měla v Ulici také několik románků, ani jeden však nedopadl šťastně. Nyní je Tereza sama a spíše než o sebe se v poslední době zajímavá o ostatní, o bratra, o rodiče a o kamarády, velmi ráda pomáhá ostatním, přičemž trochu zapomíná sama na sebe, Tereze by všichni přáli štěstí a lásku, kterou si určitě zaslouží a je docela pravděpodobně, že se jedna taková láska již rýsuje, ale uvidíme v dalších dílech, jak to dopadne.

Zeptat se na to můžete třeba také rovnou Terezy, možná vám odpoví. Ráda také bude odpovídat na otázky, který se týkají maturitního plesu v Ulici, ale i jejího maturitního plesu, který představitelka Terezy také prožila, protože maturitu už má Patricie Solaříková v kapse. Ptát se můžete na cokoliv co vás zajímá a to již zítra, tj. ve středu 10. března 2010 od 19:30 na webu ulice.nova.cz, pokud nemůžete přijít, tak svou otázku můžete poslat třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

Zpět