Na webu končí ankety

04.05.2009 16:51

Kuba

Je to tak, dnešním dnem na tomto webu končí ankety. V sekci Zábava už tak nenajdete žádnou anketu a žádnou novou už ani nenajdete. Proč jsem ankety zrušil? Protože se už hodně z vás vyjadřují v naší diskuzi a také proto, že nejdůležitější anketu najdete na hlavní stránce. Další důvod je takový, že v poslední době navrhují ankety sami fanclubáci a anket mi hodně přibývá, ale nemám moc času je na web přidávat.

Takže proto jsem se rozhodl, že ankety už nebudou na webu zabírat místo třeba nějakému jinému, lepšímu projektu. Proto se v sekci Zábava brzy můžete těšit na novinku, která vás bude bavit, tak jak název sekce napovídá. Věřím, že určitě tuto změnu přivítáte a ankety vám nebudou chybět. Ankety skončí také ve fanclubu, kde skončí i projekt Vymyslete anketu, ale nebojte členové fanclubu, budete mít jinou možnost, jak sbírat body a snad vás bude bavit podobně, jako vymýšlení anket.

Ale nebojte se, ankety z našeho webu nezmizí úplně. Každý týden se můžete těšit na novou anketu o dění v Ulici, kterou uvidíte na hlavní stránce. Ankety stále budeme používat i v našich soutěží a když bude něco důležitého, na co bych chtěl vědět váš názor pomocí ankety, tak anketu dám k článku, který k dané situaci napíšu, takže úplný konec anket není. To se bát nemusíte. Konec anket není jediná změna na webu, která nás čeká, bude jich více, ale teď už budou všechny mnohem příjemnější, než zrušení něčeho.

Zpět