Napravená herečka z Ulice Ullrichová ve Varech šlapala

08.07.2009 20:04

Kuba

Obrázek “https://gfx.volny.cz/up/fotky/sarka-ulrichova-180a.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na filmový festival do Karlových Varů zavítala také herečka Šárka Ulrichová (33), známá z nekonečného seriálu Ulice. Poté, co si prošla drogovou závislostí a následným detoxem, se snaží sekat latinu. Ve Varech si sice zašlapala, ale jen proto, aby vydělala peníze pro nadaci Paraple.

Nasedla totiž na "Oranžové kolo", speciální rotoped, který najetou energii mění v koruny pro nadaci. Snažila se tak inspirovat návštěvníky 44. filmového festivalu v Karlových Varech k dobrému skutku.

"Je to fuška, ale stojí to za to," okomentovala pro Korzo Ulrichová své snažení.

Po závislosti na drogách a alkoholu se dříve nespolehlivá herečka snaží napravit si pověst a chovat se zodpovědně. Aby se již nikdy nestalo, že dorazí na natáčení v drogovém opojení, nebo nepřijde vůbec.

Na speciálním kole si kromě napravené Ulrichové zajezdil také například sportovní komentátor Petr Vichnar, vítěz olympiády z roku 1968, střelec Jan Kůrka, nebo Martin Roman, generální ředitel společnosti ČEZ, která akci připravila a poskytla na charitu finanční prostředky 500 000 korun.

"Za největší raritu a vzácnost ale považuji, že se nám na kolo každý rok povede dostat na jednu minutu prezidenta festivalu Jiřího Bartošku," se svěřil s úsměvem Korzu jeden z organizátorů a dodal: "Zvláště vzhledem k jeho ne příliš kladnému vztahu ke sportu. A navíc musel vydržet minutu bez cigarety."

web.volny.cz

Zpět