Náš web funguje již třetí rok, slavíme narozeniny

23.08.2010 09:17

Kuba>

Ano je to tak, náš web slaví své třetí narozeniny. Již tři roky máme své místo na internetu, již tři roky vám každý den přinášíme nejaktuálnější informace o seriálu Ulice, již tři roky se snažíme vám přinášet tu nejlepší zábavu s Ulicí, již tři roky jsme tady. Web odstartoval 22.8. 2010 přesně ve 20 hodin, 8 minut a 56 sekund. V tento okamžik poprvé začala fungovat internetová adresa www.ulice.wbs.cz (později ulice--serial.webnode.cz). Za tři roky se web několikrát změnil, mnohonásobně se zvýšila návštěvnost, začali k nám chodit věrný fanoušci, kteří nás navštěvují denně a hlavně prestiž webu se velmi zvedla.

Když trochu zavzpomínáme, tak za uplynulé tři roky jsme rozjeli velké množství soutěží, velkých projektů či největší fanclub Ulice. Prošli jsme několika změnami, každá velká změna měla také svůj přesný řád a název (Nový začátek - 22.12. 2007, Velká proměna - 22.8. 2008, Inovace bez legrace - 4.8. 2009 a nejnovějši již dnes nás čeká velká změna akce "Kulový blesk"). Důležitá část na webu je návštěvnost, bez ní by těžko tento web mohl fungovat. Návštěvnost se za tři roky stále jen zvyšovala. Průměrně k nám chodí 350-400 návštěvníků (tedy pouze v měsících, kdy běží Ulice).

Narozeniny jsme měli včera, ale velkou oslavu máme až dnes. Důvodem je toho, že dnes je všední den a já i vy máme více času to pořádně oslavit. Na co se tedy dnes můžete těšit? Během celého dne se na webu budou objevovat různé speciály, většinou se bude jednat o speciální články či zábavu. V jednom článku budeme třeba vzpomínat, vrátíme se o tři roky zpět a podíváme se na to, jak to všechno začalo nebo se podíváme na to, jak je spjatý náš web se seriálem Ulice. Čekají nás také speciály například Patří k sobě či Puzzle, rozhodně se máte na co těšit a večer vše vyvrcholí akcí "Kulový blesk."

Zpět