Náš web má pro vás vždy něco zajímavého

03.09.2009 18:53

Kuba

I když náš web je pouze neoficálním webem o seriálu Ulice, tak pro vás máme vždy něco zajímavého. A někdy také něco exkluzivního a tak již před časem jsme na webu měli exkluzivní rozhovor s herečkou Zuzanou Vejvodovu, která poskytla rozhovor pouze našem webu a teĎ již tady máme další exkluzivního rozhovor a s našim webem tedy bude spolupracovat další známá osobnost ze seriálu Ulice, jak už moc dobře víte, tak se jedná o Matyáše Valentu, tedy Františka Hrubého z Ulice.

Matyáš je tak ochotný a rozhovor poskytne našemu webu a tento rozhovor nikde jinde nenajdete, to už také proto, že většinu otázek (nebo všechny otázky) mu můžete pokládat pouze vy. Více informací se dozvíte v sekci Exkluzivně u nás, kde najdete přímo formulář, přes který můžete posílat své otázky a kolik otázek pošlete je jen na vás, herci můžete položit jednu otázku, nebo dvě či tři, záleží to opravdu jen a jen na vás. Za pár dní posílání otázek uzavřu a otázky pošlu Matyášovi a on vám na všechny otázky odpoví.

No, ale kromě exkluzivních rozhovorů máme pro vás opět něco zajímavého. Náš web totiž dostal zajímavou nabídku, náš web, tedy respektive část našeho fanclubu se dostane na natáčení seriálu Ulice a pozor! Někteří z nás si v seriálu přímo zahrají malou roličku, kromě natáčení nás také čeká prohlídka ateliérů, kde se náš oblíbený seriál natáčí. Co z této prohlídky budou mít ostatní, kteří se s námi natáčení zúčastnit nemohou? Tak třeba spoustu fotek z Ulice nebo zážitky našich fanclubáků a další zajímavosti o našem seriálu. Bude toho hodně, tuto "exkurzi" budeme mít již brzy, takže brzy se dozvíte další informace.

Zpět