Náš web nově najdete také na youtube (+ video)

30.01.2010 10:46

Kuba>

https://newverhost.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/06/youtube_logo.jpg

O tom, že je náš web velmi populární snad není žádný pochyb, návštěvnost webu se stále zvyšuje (mimochodem tento týden jsme trhli nový rekord za tento rok, více se dozvíte v pondělí ve statistice návštěvnosti za týden). Když se vrátíme do minulosti, asi tak dva roky zpět, tak tento web byl takový informační web o seriálu Ulice, kde více jak polovina věcí byla zkopírována z jiných webů. Dnes je to úplně jinak, většina článků je našich vlastních, někdy zde máme informace, které se jinde nedozvíte.

Najdete zde také spoustu zábavy, fotek, soutěže a mnohem více. Máme také svůj neoficiální fanclub, který se loni zúčastnil natáčení seriálu Ulice, kde jsme si dokonce zahráli. Jsme v kontaktu s produkcí seriálu Ulice a náš web navštěvují i hvězdy seriálu Ulice. Toho si moc vážíme. Takže náš web je opravdu velmi úspěšný a za to jsem moc rád a věřím, že se vám web líbí. Od tohoto týdne jsme zavedli další novinku a to novou rubriku, která se jmenuje Videogalerie.

Už podle názvu je jasné, co v této rubrice najdete, samozřejmě videa, jak jinak. A budou to videa naše vlastní, již teď si můžete přehrát video s prezentací fotek ze seriálu Ulice a také prezentaci, ve které se dozvíte něco o našem webu (pokud ho tedy ještě neznáte). Budou samozřejmě další a další videa, vše postupem času. Tímto tedy náš web najdete také na youtube, náš profil najdete zde. Na našem profilu najdete videa, která jsou rovněž v sekci Videogalerie. Na závěr si můžete přehrát nové video, ve kterém se dozvíte něco o našem webu i fanclubu.

Zpět