Náš web projde změnou

01.06.2008 18:00

Kuba

Ano je to tak, nás web se celý promění. Dnes je 1.6. 2008 a od dnešního dne vás budeme poutat na velkou proměnu našeho webu. Tahle proměna nastane o prázdninách – v srpnu, přesněji 22. srpna 2008. V tento den bude náš web slavit své první narozeniny a jako dárek dostane právě velkou proměnu. V čem se web změní si přečtěte v následujícím článku.

Hlavní změna, která nastane bude, že tento web už nebude zadarmo. :-)) Přejdeme na placenou verzi u provozovatele webu www.websnadno.cz tímto získáme možnosti, které nyní u neplacené verzi nemáme. Bude to například větší výběr grafického typu. Od srpna si tedy budete zvykat na nový grafický typ a na nové barvy webu. Web bude navíc sladěn úplně novou grafikou. Placená verze dále umožňuje podsekce, kdo neví co to je, tak podsekce jsou, že nějaká sekce bude schovaná v úplně jiné sekci, například aby jste se dostali do sekce Z tisku budete muset nejprve kliknout na sekci Novinky. Tohle bude další změna na webu.

Mnoho vám toho prozradit nemůžu, aby jste nepřišli o překvapení, ale chystáme další změny, budou úplně nové sekce, to znamená, že od srpna budete mít daleko více informací o vašem oblíbeném seriálu, ale zůstanou také sekce, na které jste zvyklý. Takže o nic nemůžete přijít. Mnoho toho také chystáme na září, budeme mít novou soutěž, dále jeden zajímavý projekt a další novinky.

Víc už vám toho opravdu neprozradím, snad už jen to, že o nové soutěži se dozvíte na tomto webu ještě na konci června a pak během prázdnin. Během června se také dozvíte to, co pro vás připravujeme na velké prázdniny a kdo si myslí, že tento web o prázdninách nebude fungovat, jen proto, že Ulice přes prázdniny neběží, tak se velmi plete, my budeme pokračovat i o prázdninách a co vše zde bude se dozvíte ještě v tomto měsíci tedy v červnu, proto zůstaňte s námi, aby jste o nic nepřišli.

Zpět