Naše diskuze dnes oslavila 1 000 stránek příspěvků

24.10.2009 19:04

Kuba>

Snad největší diskuze seriálu Ulice je právě na našem webu a právě tato diskuze dnes, tj. v sobotu 24. října 2009 oslavila svou první 1 000. Že nechápete o co jde? Číslo 1 000 znamená počet stran s vašemi příspěvky. A protože na každé stránce je asi 15 příspěvků, tak v celé naší diskuzi je přibližně 15 000 příspěvků. Je to neuvěřitelné číslo, ale je to opravdu tak a tyto příspěvky patří právě vám, protože bez vás by jen těžko tato diskuze byla tak rozjetá, takže velké díky patří právě vám.

Denně se v naší diskuzi řeší spousta témat. Samozřejmě vždy hlavní téma je Ulice. Ve všední dny, kdy v TV běží Ulice se rozjíždí velká debata o tom, co bylo dobré, co naopak špatné, kdo dnes v Ulici nejvíce zářil atd. Když Ulice není? Nevadí, téma na diskuzi si najdeme vždy. Například výmýšlíme scénáře pro seriál, některé jsou opravdu hodně povedené. A když už opravdu nemáme žádné téma, které by se týkalo Ulice, tak i to nám nevadí. Jsme tam již taková velká "rodina" takže debata může být i na téma, jak se komu dnes dařilo, jaké je počasí atd.

Prostě v naší velké diskuzi je vždy někdo, kdo navrhne skvělé téma pro diskuzi. Pokud stále přemýšlíte, jestli se přidat, tak se určitě přidejte, v diskuzi panuje vždy jen dobrá nálada a určitě se u nás pobavíte a připomínám, že diskuze není jen pro přihlášené členy fanclubu, do diskuze může kdokoliv a vůbec se nemusíte přihlašovat, jen nemáme rádi reklamy a anonymy, ale to se za poslední měsíce hodně zlepšilo, protože takové otravové už k nám moc nechodí, snad jen někdy, když někdo zabloudí.

Tak popřejme si všechno nejlepší a hlavně hodně dalších stránek diskuze, ať brzy můžeme společně oslavit další 1 000. A co řekli na první 1 000 samotní diskutující? " Ulice je naše máma, kdo neslaví...nejde s náma! Chceme tam být každý den, kdo né bude zatracen !!!" myška. "Jinak k dnešní tisícovce nám přeju,aby jsme se pořád všichni nadále ve zdraví tady scházeli a byli pořád stejně dobrá parta.Kubovi,ať to zvládá s náma dál tak v pohodě,jak doteď.Tak všechno nejlepšíííí všem,co jsme tady. Mějme se dále rádi a buďme kamarádi.Já vás ráda mám a chodím tu stále radši." Marcela. Taky nám všem přeju, ať sem chodíme pořád rádi- a že já teda chodím -a prokecáme tady nejmíň dalších 30 let klidně i délé." simule. A i další diskutující přeji jen to nejlepší, vše si samozřejmě můžete přečíst v naší diskuzi, ale pospěšte si, protože již za pár stránek se vám tyto vkazy budou těžko hledat.:-)

A kdo měl tu čest jako první přeběhnout 1 000stou stránku? Možnost měl úplně každý, na 1 000 čekáme již týden a od dnešního odpoledne s velkým něpětím. Nakonec asi od 18:50 jsme hrdě čekali, až to přijde, ta správná minuta nastala v 19:04, kdy členka našeho fanclubu simule jako první přeběhla 1 000stou stránku. Takže ještě jednou děkuji všem za tyto krásné příspěvky, které do diskuze píšete a na závěr vzkaz pro všechny: pište dál.:-)

Zpět