Našemu webu se daří, trháme neuvěřitelné rekordy

06.02.2010 10:43

Kuba>

Náš neoficiální web seriálu Ulice patří k nejlepším webům o tomto českém seriálu, to dokazují množství pochval adresovaných na náš web a také stále rostoucí návštěvnost, jde tedy vidět, že o náš web je velký zájem a to nás moc těší. Tento týden se nám dařilo opravdu hodně, trhali jsme i nové rekordy a jeden úspěch máme také z naší velmi oblíbené diskuze, kde se každý den diskutuje na žhavá témata nejen z Ulice. Tak si pojďme postupně říct, v čem se nám tento týden daří.

Velkým úspěchem je například to, že jsme tento týden ani jednou neklesli pod hranici 600 lidí za den. Přitom v průměru k nám chodí 450-500 lidí, takže co je víc, je velký úspěch. Samozřejmě nepočítám víkend, kde tak velká návštěvnost jako ve všední den není, ale také se nám velmi daří, mnohonásobně více, než o víkendech například před rokem. Jaká byla návštěvnost v tomto týdnu uvidíte v pondělním vydání návštěvnosti webu. My se podíváme pouze na dva dny, kdy se nám dařilo nejvíce.

Prvním dnem bylo úterý 2.2. to k nám přišlo přesně 900 lidí, měl jsem obrovskou radost, byl to nový rekord pro rok 2010 a nejlepší návštěvnost od loňského 19.6. Ovšem radost trvala do včerejška, pak přišlo další překvapení, včera totiž na náš web přišlo neuvěitelných 1 050 lidí. A to je velký úspěch, protože více jak 1 000 lidí za den bylo na našem webu pouze čtyřikrát (z toho jednou to bylo více jak 2 700). Včera dokonce bylo v jednu chvíli více jak 200 lidí online, bylo to hned po skončení včerejšího dílu, ve kterém zemřel Miloslav Stárek.

To, že zemřel pan Stárek ohromilo spoustu lidí, v jednu chvíli dokonce zkolaboval oficiální web Ulice ulice.nova.cz kde probíhal online rozhovor se Stanislavem Zindulkou, tomu přišli tisíce otázek a herec vůbec nestačil odpovídat. Včera to byl jeden z nejúspěšnějších chatů. Jestli ulice.nova.cz nefungoval kvůli smrti Stárka, ale není jisté. Fakt, ale je, že smrt Stárka překvapila spoustu lidí a možná málokdo by to čekal.

Nejen našemu webu se dařilo, úspěchy jsme také měli v naší diskuzi. Již několik dní jsme čekali, až překonáme počet prodiskutovaných stránek a kolik? Cíl byl jasný, překonat čísla epizody Ulice, které teď běží. Připomínám, že včera jsme viděli epizody 1619,1620 a už pár dní jsme věděli, že v pátek toto číslo určitě v diskuzi překonáme a také se tak stalo, včera večer jsme překročili počet prodiskutovaných stránek 1620. Všichni jsme z toho měli obrovskou radost a během celého dnes jsme prodiskutovali krásných 33 stránek a nakonec jsme se zastavili na počet stránek 1643 a číslo stále narůstá.

Všem tedy moc děkuji a věřím, že i nadále poroste návštěvnost webu i počet stránek v diskuzi. Přeji všem pěkný víkend, stále navštěvujte náš web a nezapomínejte podpořit Ulici a její herce a herečky v anketách Anno 2009 a TýTý 2009.

Zpět