Návštěvnost webu - 22. týden

02.06.2008 15:45

Kuba

Dnes je pondělí, takže se podíváme na návštěvnost webu za uplynulý týdne, opět pro vás mám připravený graf je kde návštěvnost pěkně zobrazená. Vedlo se nám docela dobře, samozřejmě, že minulý týden to bylo daleko lepší, ale i tak byl 22. týden dobrý. Nejvíce lidí přišlo v pondělí - 699, naopak nejméně to bylo v sobotu, kdy přišlo "pouhých" 133 lidí. A v neděli to také nebylo moc dobré.

Každý týden je je u nás na webu nejhorší co se týče návštěvnosti víkend. Je to asi proto, že Ulice o víkednu neběží. Jinak nevím proč, každý týden od doby co web exxistuje je nejhorší víkend, výjimkou byl akorát 19. týden, kdy v neděli přišlo nejvíce lidí z celého týdne, ale jinak je víkend opravdu nejhorší.

No ale i přesto je celková týdenní návštěvnost 2 966 a to je pěkné číslo, za které vám samozřejmě děkuji.

Za zmíňku ale stojí ještě jedno číslo, to číslo je 15 959, asi si říkáte co je to za číslo. Tohle číslo je totiž celková návštěvnost za měsíc květen. Květen se tedy stal rekordním měsícem u nás na webu. V květnu jsme překonali asi o 10 000 víc minulý rekord a to měsíc duben, takže květen opravdu zatím nejlepší, uvidíme kdy tento měsíc překonáme.

Zde už máte graf týdenní návštěvnosti za 22. týden.


Zpět