Návštěvnost webu - 26. týden

01.07.2008 15:43

Kuba

Uběhl další týden, tak se společně podíváme na týdenní návštěvnost webu a samozřejmě si ji opět rozebereme, pro lepší představu je tady opět graf návštěvnosti.

Minulý týden přesně ve čtvrtek skončila Ulice. Na návštěvnosti se to odrazilo, v ten den jsme měli nejlepší návštěvnost z celého týdne a to 386, i v pátek se nám dařilo i přes to, že Ulice už nebyla. Víkendová návštěvnost je slabá, ale byla přes 100 a to mám radost, ostatní dny se držili pěkně, kolem 300, jednou více, jednou méně.

Návštěvnost nám samozřejmě o trochu klesla, je to z důvodu hlavně toho, že Ulice se o prázdninách nevysílá a pak také proto, že spousta z vás odjíží na dovolenou, prázdniny, chaty, tábory...... Uvidíme v dalších dnech jak moc nám návštěvnost bude klesat, včera to bylo ještě dobré, ale to si rozebereme až za týden u dalšího týdenního grafu návštěvnosti.

Máme za sebou také další měsíc, takže se dnes podíváme na to, jaké návštěvnost byla celková za měsíc. Byla dobrá, červen byl zatím druhým nejlepším měsícem v historii webu. Na prvním místě je stále květen, kde jsme trhali také rekordy jako nikdy před tím. A celková červnová návštěvnost je .... 8 404 .... Je to pěkné číslo, mám z něho radost, ale za takové číslo vděčím jen vám, takže mockrát děkuji.

Týdenní graf návštěvnosti - 26. týden.

Zpět