Něco se chystá... už brzy

20.07.2009 16:37

Kuba

Tento reklamní banner na vás již několik dní vykukuje z hlavní stránky a vy si možná lámete hlavu co se to vlastně chystá a kdy se to chystá. Dokonce už se o to zajímáte i v diskuzi, myslím, že je ten pravý čas prozradit si, co se na vás chystá. Rozhodně se nemusíte bát, že by to bylo něco ošklivého, já pro vás chystám jen ty pěkné věci a tentorkát to nebude jinak.

Možná někteří víte, možná někteří ne, že se blíží naše narozeniny a to již druhé. Ano náš web se narodil 22. srpna 2007, takže v srpnu oslavíme krásné druhé narozeniny. Naši fanclubáci jako kdyby to tušili a začali mi posílat fotky z děství, přesněji řečeno našim fanclubákům je na fotkách tak rok, dva. Takže se to krásně hodí k našemu výročí. Jsem rád, že jste s námi někteří již dva roky vydrželi, tak snad vydržíte i nadále.

Jen připomenu loňské první narozeniny, ty jsme oslavili opravdu ve velkém, náš web prošel změnou, respektive velkou proměnou. Změnilo se toho hodně a to co teď vidíte, jste ještě loni vidět nemohli. Web dostal novou grafiku, nové barvy, nové rubriky atd. Později jsme také spustili fanclub a nyní i letní web, prostě bylo toho hodně. Rozhodl jsem, že i letos narozeniny oslavíme něčím významným.

Ale co významného by jsme mohli podniknout? Napadlo mě, že bych tento web zrušil.... Co vy na to? Ale ne, nemusíte se bát, web rozhodně nezruším, to bych vám nemohl udělat. Sice se říká, že opakovaný vtip není vtipem, ale zároveň je opakování matka moudrosti, takže mi si loňskou proměnou zoopakujeme, co vy na to? Akorát tentorkát bude změna probíhat ve větším a změní se v podstatě všechno od základů. Rozhodně se máte na co těšit, změn bude tolik, že nebudete vědět kam koukat dřív a budou také nové rubriky. Zkrátka změna to bude opravdu velká, bude to taková Inovace a to bez legrace. Slogan pro další změnu v pořadí již třetí zní: "Inovace bez legrace." Ještě připomínám, že první změna byla Nový začátek, druhá Velká proměna a třetí tedy Inovace bez legrace.

Ještě je tady ale něco důležitého a to termín. Správně by tato inovace měla být 22. srpna 2009, když v ten den budeme slavit narozeniny, že? Ale já si tento den nechám jen na oslavy a 22.8. už budeme jenom slavit a práci si zařídíme mnohem dříve a to již brzy. Inovace webu proběhne v úterý 4.8. 2009, to už je za 14 dní, takže je to za pár dní. Moc času nezbývá, budu rád, když se k nám 4.8. dostavíte a budete koukat.

Zpět