Nejdramatičtější štědrý den v Ulici již dnes večer

24.12.2009 11:24

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Dec2009//585009.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Štědrý den by měl každý trávit v pohodě v klidu. Že to tak, ale stále neplatí se budeme moc přesvědčit už dnes večer, kdy nás čeká ten nejdramatičtější Štědrý den v Ulici. V Ulici jsme Štědrý den slavili dvakrát, loni a předloni. V roce 2005 a 2006 vycházel Štědrý den na víkend, takže jsme si s našimi uličníky nemohli popřát Veselé vánoce, poslední tři roky vychází Štědrý den na všední den a tvůrci Ulice nás chtěli připravit o to, jak Vánoce slaví naši nejbližší z naší Ulice.

V roce 2007 byl Štědrý den trochu dramatický a to když se ztratila malá Ema, tehdy musela zasahovat i policie, všechno nakonec dobře dopadlo a všichni se sešli v Království hraček v dílně při štědrovečerní večeři. Loňský Štědrý den byl v Ulici krásný a romantický. Ukončil se jeden dlouhý příběh nazvaný Petr Boháč, ten se přímo na Štědrý den sešel se svou dcerou Anežkou a to pod vánočním stromem pana Stárka, spousta obyvatel Ulice se nakonec sešli u tohoto vánočního stromu a popřáli si krásné Vánoce.

Letos nás čeká další Štědrý den v Ulice a bude velice dramatický, dokonce půjde o život. Všechno, ale nakonec šťastně skončí a Ulice mezi sebou přivítá dalšího člena, krásného, zdravého chlapečka, který se na Štědrý den narodí Gábině Pumrové a nebyla by to Ulice, kdyby i u porodu nebylo trochu drama. Celý porod totiž bude probíhat v zajímavém pojetí a Gábině rozhodně neporodí v porodnici, jak by se dalo očekávat. Všechno dobře dopadne a i letos může Ulice oslavit krásné Vánoce.

A krásné Vánoce můžete prožít i vy a také je určitě prožijete, kde? Nejlépe se svými nejbližšími, se kterými se večer sejdete u štědrovečerní večeře a pak také při rozbalování dárečků. Tak si tento překrásný den užijte a zůstaňte s námi. Přeji vám krásné Vánoce a bohatého Ježíška.

Zpět