Nejkrásnější vánoční dárek si nadělila Gábina Pumrová

24.12.2009 19:49

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Dec2009//584787.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Seriál Ulice opět nabízí něco nového. V Ulici jsme toho mohli zažít už spoustu, několik obyvatel Ulice se vdávalo, slavily se narozeniny, také Vánoce, velice oblíbený Silvestr a další různé svátky. Bohužel prožili jsme také pohřby, vraždu, střelbu, únos, ten se probíra v Ulici hodně dlouho, probíralo se totiž téma stalking. Zažili jsme také jednou velice zajímavou výměnu, v Ulici se totič natáčela reality show výměna manželek a tou vyměněnou manželkou byla Bára Jordánová.

Ovšem to co jsme prožili dneska v Ulici se v tomto seriálu ještě nikdy nestalo. Všichni jsme totiž mohli sledovat porod a dá se říct, že v přímém přenosu, hlavní hrdinkou tohotu porodu byla jak určitě všichni správně víte Gábina Pumrová, která čekala miminko se svým partnerem Hynkem Urbanem a zrovna dnes, tedy na Štědrý den porodila krásného chlapečka, který dostal jméno Šimon. Malá zajímavost, Šimonek měl v úterý svátek, takže vždy bude slavit svátek a za dva dny také Vánoce a narozeniny.

A že to byl porod velmi dramatický jsme vám prozradili už v předchozím článku. Porod totiž neprobíhal v porodnici, ale u Peška v posteli a při porodu velmi mohla porodní bába (tedy dáma) Miriam Hejlová. Její roli později dokončili záchranáři a to, že Gábina neporodila v porodnici přeci vůbec nevadí, jak řekla sama Miriam Hejlová, Ježíšek se také nenarodil v porodnici, ale ve chlévě. Při porodu byl na poslední chvíli přítomen i šťastný tatínek Hynek Urban.

Maminka i miminko jsou v pořádku a tak si Gábina s Hynkem mohli nadělit ten nejkrásnější vánoční dárek. Věřím, že Šimonek bude rodičům dělat jen radost, přeji mu i rodičům mnoho štěstí a věřím, že scénáristé budou i nadále příběh Gábiny rozvíjet, i když tento velký příběh zdá se být uzavřen, snad nám tedy scénáristé vymyslí na Gábinu něco nového, abychom o u toto rodinky nepřišli.

Zpět