Neoficiální fanclub Ulice navšítí ateliéry seriálu Ulice

06.10.2009 18:30

Kuba

Obrázek “https://fanclub-ulice.wbs.cz/DSCN1594.JPG” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Náš web ulice--serial.webnode má již skoro rok svůj fanclub a stali jsme se tak s jedním neoficálních fanclubů seriálu Ulice, náš fanclub má své místo na adrese www.fanclub-ulice.wbs.cz a stále hledáme nové členy, kteří se rádi baví, diskutují a plné zajímavé a zábavné úkoly, za které pak získají body a jednou za měsíc se můžou stát hvězdou našeho fanclubu. Původní plány fanclubu byly shromáždit fanoušky, které baví seriál Ulice, později jsme ale přešli k jiné verzi, protože fanclubů, které mají jen seznam fanoušků je na internetu spousty, ale fanclub, ve kterém by fanoušci Ulice nejen společně diskutovali na různá témata, ale také se bavili při různých zábavných projektech na internetu nikde není.

Proto také někteří naši fanclubáci začali fanclub opouštět, buď sami dobrovolně nebo skončili po několika měsících, kdy se vůbec nezapojovali do fanclubu. Proto tedy prosím ty, kteří přemýšlí, že by se k nám přidali, tak vás prosím o to, aby jste k nám šli s cílem, že se budete bavit a to je hlavní cíl. Aby jste pak po třech měsících nemuseli ve fanclubu skončit. A zábava to není jen, že by jste museli aktivně diskutovat v diskuzi, bavit v našem fanclubu se dá různými způsoby, máme jich opravdu hodně a jsou stále nové.

Äle teď přeju k tomu hlavnímu proč píšu tento článek, hlavní důvod totiž je návštěva ateliérů Hostivař, kde se točí například Ordinace v růžové zahradě 2, ale hlavně seriál Ulice. Podíváme se tak na místa, kde se člověk dostane například jen při různých soutěží a náš fanclub dostal pozvání přímo od šéfproducenta Ulice Michala Reitlera. Vše zařídila naše fanclubačka myška, díky její pomoci, nás šéfproducent pozval a to nejen na prohlídku ateliérů, ale také na natáčení.

Ano je to tak, náš fanclub si kromě prohlídky ateliérů zahraje přímo v seriálu, jako komparz. Čeká nás jedna zajímavá scéna - demonstrace. Náš fanclub (asi dvacet lidí) tak bude hrát v Ulici a sejdeme se se zajímavými lidmi, hlavně tedy s herci. Exkurze a natáčení nás čeká již tuto sobotu, tedy 10. října 2009. Ale aby to nebylo líto vám, kteří s námi jet nemůžete, tak se můžete těšit na spoustu fotek, které rozhodně pořídíme, zjistíme pro vás také zajímavé informace a třeba sjednáme i zajímavé rozhovory. Vše na webu uvidíte po exkurzi, bude to teda buď ještě tuto neděli nebo v průběhu příštího týdne.

Zpět