Neoficiální web Ulice vám představuje svůj nový kabát

01.03.2010 18:33

Kuba>

Pomalu se nám blíží jaro, dnes je 1. března a v televizi začíná jarní sezóna a je na čase, aby na našem webu po třech měsích skončila zima. Zimní kabát se vám všem moc líbil, aspoň podle reakcí, na webu ji nechat nemůžeme, právě z toho důvodu, že bude jaro. Proto jsem vybíral a vybíral nový kabát, protože jsem vše nechtěl nechat jen na sebe, tak jsem se radil s některými fanclubáky, většina pak souhlasila pro tento kabát, který teď na webu můžete vidět.

Věřím, že se vám všem bude líbit. Je do zelené barvy, tím oddělujeme fanclub, který je v modré barvě. Kromě zelené barvy webu, zde můžete najít také nové úvodní fotky, které se sami přeměňují. Velkou novinkou je umístění menu, od srpna loňského roku jsme vždy měli menu vlevo. Ovšem před tím, skoro rok bylo menu nahoře (to bylo ještě na staré adrese webu) a k tomuto typu se opět vracíme. Toho si můžete všimnout, že menu je nyní  nahoře, určitě se vám to bude líbit.

Jinak zůstalo skoro vše při starém. Odpoledne jsem ještě proměnil rubriku Fotogalerie, jinak ale všechny rubriky zůstaly při starém. Trochu se ještě upravila úvodní stránka a některé rubriky byly přejmenovány (Fotogalerie na Foto, Videogalerie na Video), některé rubriky pak byly přemístěny, například Videa nyní najdete v rubrice Foto. Dle mého názoru je tento nový "jarní" kabát webu pěkný, věřím, že i vám se líbí a pokud ne, tak se za čas líbit bude.

Zpět