Novinka na webu - anketa o dění v Ulici

06.06.2008 18:01

Kuba

Dnes je pátek 6. června a na webu začala fungovat novinka. Jedná se o anketu, která je zaměřená na dění v Ulici. Anket máme na webu spoustu, některé jsou zaměřené na náš web, některé zase na to co by se vám líbilo, některá anketa se dokonce podobá dnešní novince.

A o čem teda přesně je? Každý den je v Ulici něco zajímavého, my nebudeme měnit anketu každý den ale každý týden, zaměříme se na situaci, která se v Ulici probírala ve více dílech v daném týdnu. Před časem by tu určitě byla anketa o autonehodě Terezy a tenhle týden je to například anketa o Petrovi Boháčovi, ten se v Ulici objevuje docela často. Stal se z něj bezdomovec a ještě k tomu pije. Rozprodal celý byt a nemá kde bydlet, jednu noc spal u Oldy, uvidíme co nám přinese v dalších dílech. Co by jste mu přáli vy? Hlasujte v naší anketě.

Anketu budu měnit každý týden, pravděpodobně v pátek nebo přes víkend. Dlouho tuhle novinku na webu neuvidíte, protože Ulice už poběží pouze tři týdny, ale to nevadí, protože Ulice bude opět v září a to se tahle novinka opět rozjede.

A kde anketu najdete? Samozřejmě v sekci Ankety, kde každý týden anketa zůstane. Ale také můžete anketu najít na hlavní stránce, tam bude vždy každý týden nová anketa a ta stará už zůstane v sekci Ankety. Anketu najdete přesně v části, pod Novinkami na webu, v tabulce kde najdete také postavu týdne a postavu, která skončila na prvním místě v Hitparádě Ulice. Mimochodem tenhle týden je postava Ulice zrovna Petr Boháč, takže nám to pěkně vyšlo.

Zpět