Novoroční přípitek na Nově s Miriam Hejlovou a Vlastou Peškem

28.12.2009 22:13

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images//600x338/Nov2009/575046.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Silvestr a potažmo nový rok je již za dveřmi. Spousta z nás se již na tento den chystá, někteří nakupují zásoby na domácí večírek, jiní se psychicky připravují na velkou oslavou se svými kamarády, někdo zase bude trávit Silvestr s partičkou či rodinkou na horách. Ti, kteří nemají rádi velké oslavy můžou zůstat ve svém obýváku, kam přes televizní obrazovky přijde Ozzák a naučí vás, jak se slaví Silvestr doma v obýváků, v osm večer na Nově odstartuje Mejdan roku z obýváku.

Celé pásmo Mejdanu roku z obýváku potrvá celé čtyři hodiny, tedy až do půlnoci. Během celého večera uvidíte střihové pořady speciálů pořadů a seriálů TV Nova, co vše uvidíte si můžete přečíst v předchozím článku. Po bujarém Silvestru nás čeká státní svátek a také Nový rok, bývá tradicí, že hodinu po poledni se živě přihlásí prezident ČR pan Václav Klaus se svým novoročním projevem přímo z pražského hradu. I letos si tento projev můžete vychutnat i z obrazovek TV Nova.

Ovšem sluší se přivítat nový rok přípitkem. Je tradicí, že na Nově novoroční, slavnostní přípitek má vždy nějaká velká osobnost, například dvojice z Ordinace Zlata Adamovská a Petr Štěpánek, tak jak to bylo loni. Letos se novoročního přípitku ujmou dvě velké hvězdy, které v tomto roce získali titul herec a herečka roku 2008 v anketě TýTý. Ano samozřejmě mluvím o slavné dvojici Hana Maciuchová a Rudolf Hrušinský ml. Tedy "uliční" duo Miriam Hejlová a Vlastimil Pešek.

Pokud vám tedy tato dvojice nestačila skoro každý všední den v celém roce 2009 a chtěli by jste ji vidět na obrazovkách i v roce novém, tedy v roce 2010, tak se i novém roce můžete dívat na Ulici nebo si hned po půlnoci, tedy v první minutě nového roku zapnout TV Nova a vychutnat si slavnostní přípitek s Miriam a Vlastou. Právě tato dvojice se na Nově objeví vůbec jako první v roce 2010. Tak si určitě tento přípitek nenechte ujít, už 1. ledna 2010 v 0:00.

Zpět