Nový web o Ordinaci v růžové zahradě 2

30.04.2009 16:56

Kuba

Obrázek “https://orz.ic.cz/Storage/Pristidil/108.png” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dnes odpoledne byl spuštěn nový web o seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a jak samozřejmě víte, tak tento seriál vysílá stejně jako Ulici TV Nova a oba seriály patří mezi nejpopulárnější seriály v České republice, oba jsou také velice dobře sledované a oba seriály mají velký počet fanoušků a dokonce takových, kteří ve svém volném času vytvářejí neoficiální, fanouškovské stránky. Takové stránky máme i my.

Náš web byl několik měsíců hlavním partnerem webu www.ordinace2.wbs.cz a tento web dnes spustil svoji novou verzi. Web má nejen novou doménu, ale také novou grafiku, daleko více obsahu a také novou redaktorkou. Redaktoři jsou na webu tedy už dva - redaktor Roman a redaktorka Míša. Web www.ordinace2.wbs.cz už tak neexistuje, na webu najdete pouze odkaz na nový web, ale web to není nový, je to jen pokračovaní starého webu. Adresa webu je www.orz.ic.cz.

Já za sebe web hodnotím velice dobře. Jak už jsem psal, tak grafika webu je opravdu skvělá a stejně tak i obsah, redaktoři budou dva, takže se můžete těšit na více informací o svém oblíbeném seriálu. Web má také své speciály, můžete si přečíst něco o šikaně, která se teď hodně skloňuje v seriálu. Ale přečíst si můžete i exkluzivní rozhovor s Petrem Vágnerem a již se teď se ptát na cokoliv herce Martina Holce. Přeji webu jen to dobré, ať má spoustu věrných fanoušků, kteří se budou stále vracet.

Zpět