Oblíbený-neoblíbený Radek Mastný bude na chatu

28.10.2009 10:47

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Sep2009//548156.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tvůrci seriálu Ulice a především tvůrci oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz pro vás na zítřejší odpoledne připravili další online chat. V páté sezóně to bude již deváté online chat s hvězdou seriálu Ulice a koho tvůrci odchytili tentokrát na chat? Povídat si s vámi bude velký oblíbenec Radek Mastný.:-) Nebo spíše neoblíbenec Radek mastný? To už záleží na vás, jak si to přeberete, určitě u nás je i hrstka diváků, kteří Mastného podporují, v každým případě fanoušci i nefanoušci si můžou zítra s touto postavou povídat a to přímo online.

Radka Mastného hraje herec Pavel Notovný. Kterého diváci především znají jako divadelního herce nebo jako dabéra, spoustu let namlouval televizní upoutávky na TV Nova, takže upoutávky jako: uvidíte dnes večer na Nově apod. patří hlasu Pavlu Novotnému. Díky této profesi se také dostal do Ulice, kde již delší dobu stvárňuje Radka Mastného. Dříve pouze otce Gábiny Pumrové, později se zapletl s Lenkou Drápalovou a nakonec se z něho vyklubal radní, který se v páté sezóně objevuje skoro v každém díle. A jen tak se ho nezbavíme, Radek Mastný totiž ještě ukáže co v něm je a něco ukáže už dnes večer, kdy navíštíví byt Lenky a Jardy. Ale tak jak vesele přijde, tak vesele určitě neodejte. Proto se určitě dnes večer v 18:30 dívejte na seriál Ulice.

A hned zítra si s radním Mastným můžete popovídat a to přímo online na ulice.nova.cz, kde bude zítra, tj. ve čtvrtek 29. října 2009 od 14 hodin probíhat online chat s hercem Pavlem Novotným (Radek Mastný), chcete se zeptat na cokoliv co vás zajímá postavy Mastného? Nebo by jste se chtěli dozvědět něco o osobním či pracovním životě herce Pavla Novotného? Tak určitě zítra přijďte na web ulice.nova.cz, pokud přijít nemůžete, tak nezapomeňte, že opět je pro vás připraven formulář, přes který můžete otázky pokládat třeba hned teď. Více zde.

Zpět