Od září nás čeká nový seriál Dokonalý svět

29.07.2010 17:22

Kuba>

https://www.dokonaly-svet.net/dsl.jpg

Dnes se konala tisková konference TV Nova k podzimnímu schématu. Nova představila všechny své hlavní tahouny, které bude vysílat na podzim, mezi ně patří například Talentmánia či seriál Okresní přebor nebo již ověřené seriály Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. Jednou z novinek bude také nový seriál, který se jmenuje Dokonalý svět. První řada tohoto seriálu je již delší dobu natočená, Nova plánuje až tři řady (pokud bude mít seriál úspěch), od září se tedy můžeme těšit na první řadu.

Ovšem proč se o tomto novém seriálu zmiňuji. Důvod je jednoduchý, seriál má totiž hodně společného se seriálem Ulice. Úplně to hlavní, co má Dokonalý svět společného s Ulicí je samozřejmě TV Nova, která oba seriály vysílá. Dalším společným bodem jsou tvůrci, oba seriály mají totiž "na svědomí" dva velcí, významní lidé z televize Nova a to Radej Bajgar a Petr Erben. U seriálu Ulice byl dalším zakladatem ještě režisér Dušan Klein.

Ale to stále nejsou jediné společné body obou seriálu. Dalším společným bodem je herecké obsazení, v novém seriálu Dokonalý svět se totiž objeví i naši staří známí ze seriálu Ulice, jmenovitě pak například Jiří Dvořák (v Ulici Ondřej Kraus), který bude hrát v Dokonalém světu významného politika a zároveň milence Michelle (módní ředitelka). Jednu z hlavních rolí bude mít v seriálu také herečka Tereza Brodská (v Ulici Bára Jordánová), která bude hrát šéfredaktorku Andreu.

Zajímavostí je, že Tereza Brodská kvůli seriálu Dokonalý svět na čas opustila seriál Ulice, kde její postava Bára Jordánová začala pracovat v Brně a v Ulici se ukazoval už jen vyjímečně, nyní opět plně hraje v Ulici. Ne tak úplně velkou, ale významnou roli bude mít v seriálu Dokonalý svět i Hana Maciuchová (která pět let hrála v Ulici Miriam Hejlovou), v novém seriálu bude hrát první dámu a bude jí to moc slušet (viz fotografie pod článkem). Tak se určitě dívejte už od září na nový seriál TV Nova Dokonalý svět.

https://www.dokonaly-svet.net/obr5.jpg

Zpět