Odvažte se prožít každý den - Ulice začíná

01.09.2008 19:17

Kuba

Dnes je 1. září a kromě toho, že žáci a studenci museli opět po dvou měsících do své "oblíbené" školy, tak také TV Nova rozjíždí svůj podzimní program s mottem Odvažte se.... A do podzimního programu samozřejmě patří už čtvrtý rok nekonečný seriál Ulice, ten začíná už dnes v 18:30. I když Ulice odstartovala již včera filmem Velká trojka a dnes dopoledne pilotním dílem druhé sezóny. Ale premiérové díly začínají až dnes večer.

V prvním díle po prázdninách se toho stane v Ulici opravdu hodně. Lenka Drápalová se stává ředitelkou školy, bude řešit všechny svoje problémy s Miriam i s novou zástupkyní pro Základní školu s Boženka Puklická. Problémy má také Olda Farský a není jich málo, v červnu od něj odešla manželka Jitka Farská, jeho psychická stránka už není to co bývala, nyní z domu opět odejde starší dcera Lída, jak bude Olda řešit všechno problémy? Odstěhuje se....

Zkrátka dnes toho uvidíte v Ulici opravdu mnoho. Něco málo si můžete přečíst v podsekci Příští týden... nebo v sekci Aktuální díly. Určitě se nezapomeňte všichni dívat. Náš web jede naplno už 14 dní a od dnešního dne jedeme společně i se seriálem Ulice.

Zpět