Online chat s Kristýnou Macháčkovou, už zítra

15.10.2009 16:44

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Oct2009//559131.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tvůrci oficiálního webu o seriálu Ulice ulice.nova.cz pro své fanoušky připravil další online chat s osobností Ulice, chat proběhne již zítra, tj. v pátek 16. října 2009 a ke klávesnici tentokrát usedne Kristýna Maháčková, ta se v seriálu vyskytuje převážně ve škole a z 98% ji můžeme vidět pouze s její kamarádkou Eliškou Pávkovou, tyto dvě kamarádky prostě neudělají jedna bez druhé ani krok. Ovšem zítra se rozdělí a to jen proto, aby jedna a to právě Kristýna pomohla přijít za vámi na chat.

Kdo je vlastně Kristýna Macháčková? V Ulici to není žádná velká postava, začala se v Ulici objeovat ve třídě Matěje a hrála takovou postavu jako Gábina, ta později dostala větší prostor a vlastně i Kristýna s Eliškou se začali v Ulici objevovat častěji. U diváků ovšem moc úspěch nemají, hlavně Kristýna, která se naposledy "předvedla" když Mastnýmu (otci Gábiny) prozradila s kým Gábina čeká dítě. Ale to není vše, tento týden se totiž ukázala opět jako "potvora" a to když svému otci ukázala fotky, na kterých se Gábina líbá s Hynkem. Její otec toho využil a fotky donesl do škole Lence. Takže celá kauza zdaleko není u konce a rozhodně se máme ještě na co těšit.

Pokud by jste chtěli něco vzkázat Kristýně Macháčkové, tak určitě přijďte zítra, tedy v pátek 16. října na web ulice.nova.cz, kde celý chat bude už od 13 hodin probírat. Kristýně samozřejmě můžete psát to co vás napadne, její fanoušci ji můžou psát chválu, ostatní zase kritiku, záleží opravdu jen na vás a nezapomeňte, že Kristýna Macháčková bude na chatu i za herečku Kristýnu Pavelkovou, takže vaše otázky můžou směřovat i na samotnou herečku. Nezapomeňte, že ptát se můžete třeba hned a to zde, kde svůj dotaz můžete poslat pomocí formuláře.

Zpět