Online chat - speciál, ptejte se producenta seriálu

25.11.2008 23:11

Kuba

Obrázek “https://www.televize.cz/11_111.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Oficiální stránky seriálu Ulice ulice.nova.cz si pro nás připravili opravdu zajímavou lahůdku. Snad každý týden pořádá web online chazy s herci z Ulice, ovšem na tento týden pro nás tvůrci připravili speciální chat, žádný podobný ještě neprobíhal, online totiž bude producent seriálu Ulice Michal Reitler. Tenhle speciální chat si rozhodně nemůžete nechat ujít a zajímavých otázek přijdou určitě hodně.

Kdo je vlastně producent? To je člověk, který ví o Ulici úplně vše, dozví se vždy mezi prvníma co bude dál v Ulici (ještě dříve než samotní herci), má na starosti průběh natáčení, ví tedy o Ulici opravdu vše a to co ví on, ví jen pár lidí. Ptát se tedy můžete na co jen chcete, zajímavá vás něco z natáčení Ulice nebo podrobnosti o dalších dílech? Jak vůbec probíhá natáčení Ulice, v jakých předstihu si může přečíst scénář? Na producenta by se dalo vymyslet mnoho dalších otázek, tak zapřemýšlejte s ptejte se.

Michal Reitler za vámi na pokec přijde ve čtvrtek 27.listopadu 2008, online bude přesně v 15 hodin. Tak si to nenechte ujít a pokud se nebudete moci zúčastnit chatu, tak Michalovi pošlete svou otázku třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který je připraven na vaše otázky, tak pište.

Zpět