Pár minut po svém odchodu bude online Miloslav Stárek

04.02.2010 19:35

Kuba>

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/343101_stanislav-zindulka.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zítra večer proběhne na oficiálním webu seriálu Ulice ulice.nova.cz další online chat s hvězdou Ulice. Tentokrát to tedy bude opět večerní chat, který začne hned po odvysílání zítřejšího dílu, tedy v 19:30 a chatovat s vámi bude postava Miloslova Stárka, kterého hraje skvělý herec Stanislav Zindulka, který do Ulice přinesl nový vítr. Původně začínal v Ulici jako lázeňský švihák, který se seznámil s Vilmou Nyklovou, nakonec se z něj vyklubal velký podnikatel, který si otevřel pekařství Stárek a syn.

Miloslav Stárek toho v Ulici zažil hodně. Původně milý pán, který se lichotí paní Nyklové, později si ji vzal. Obyvatelé Ulice si znepřátelil tím, kdy podvedl Václava Krále. Pan Král byl vážně nemocný a Stárek ho obral o všechno na čem mu v životě nejvíc záleží - firma Království hraček. Po úmrtí pana Krále tato firma zanikl a vznikla firma Stárek a syn. Vše šlo podle plánů Stárka, až do teď. Přemluvil Vilmu Nyklovou na rozvod, ta souhlasila a Stárek se v klidu mohl oženit se svou milenkou Květuš Vavruškou, ta s ním, ale dnes pěkně vyběhla a vlastně i Nyklová, která žádost o rozvod roztrhala. Pro Stárka vše skončí již zítra. Jak už od nás víte, tak postava Miloslava Stárka zítra zemře na selhání srdce.

Pan Stárek se s diváky Ulice rozloučí zítra večer, tj. v pátek 5. února 2010 od 19:30 na online chatu na webu ulice.nova.cz. Herec Stanislav Zindulka bude odpovídat na všechny otázky, které vás nejvíce zajímají a díky úmrtí Stárka jde očekávat spoustu otázek, herec se bude snažit odpovědět na co nejvíce otázek, ptát se samozřejmě můžete již teď hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete na webu ulice.nova.cz nebo stačí když kliknete zde, tak se určitě ptejte a zítra se dívejte na Ulici.

Zpět