Pátá sezóna seriálu Ulice se blíží.... (4.část)

17.08.2009 10:26

Kuba

Vítejte již u čtvrtého vydáního našeho letního speciálu o páté sezóně Ulice. Ve třetím čísle jsme se toho dozvěděli tolik, že ještě teď se z toho někteří nemůžou vzpamatovat. V minulém čísle jsem vám totiž prozradil to nejdůležitější co nás čeká v páté sezóně včetně videa. Trojku si můžete přečíst zde. Nebo navštivte novou sekci Speciál - 5.sezóna. Kde najdete podrobné informace o nové sezóně, včetně životopisů nových herců, kteří se v Ulici objeví, připomínám také sekci Aktuální díly, kde již najdete obsahy nových dílů na první zářijový týden.

A co si tedy prozradíme v tomto čísle? Dozvíte se něco o nových láskách páté sezóny, kdo se zamiluje, bude svatba...? A mnohem více v tomto čísle. Lásku bude prožívat několik postav a jak už to tak v Ulici bývá, u někoho to bude láska šťastná a u někoho zase nešťastná. Někdo svou lásku prožívá již teď v létě, tedy v období, které my diváci nemůžeme vidět, ale těšit se na nový "uliční" pár můžeme už v září. Mnohem blíže totiž k sobě mají Matěj a Thea, odjeli spolu na turné Nekonečných, takže jsou spolu v podstatě pořád. Budou v září šťastní? Ano budou, zamilovali se a my jejich štěstí budeme moci prožívat s nimi už v září.

Novou lásku si podle producenta Ulice Michala Reitlera najde v páté sezóně také Tereza Jordánová. Do koho se ale zamiluje? Už chodila se Štěpánem, s Márou a kdo bude další vyvolený? Mohl by to být Vojta (nová postava v Ulici), nebo snad někdo ze staších postav? No uvidíme, jaké štěstí na Terezku čeká. Faktem, ale je, že štěstí by ji přál každý, protože ve čtvrté sezóně neměla ani moc času na sebe, stále řešila probémy ostatních Matěj + Libuška, Matěj + Thea, Gábina a mnoho dalších. Na sebe neměla moc času, tak snad si ho najde v páté sezóně a bude konečně i ona šťastná.

Svou lásku snad konečně budou mít i Olda s Jitkou. V červnu se pomaličku k sobě vrátili, takže věřím, že štěstí jim vydrželo i přes léto. Nic méně, Kukačka se opět objeví na scéně, takže to Jitka bude mít ještě těžké. Další kdo si najde svou lásku bude například Libuška, do koho se ale zamiluje? Štěstí u Nekonečných bude přát i Maxovi, ten se v páté sezóně bude i také objevovat i se svou novou láskou. Přítele dlouho neměla Monika Farská, najde si někoho? Odpověď je ano, najde si přítele.

Tak co na to říkáte? Vypadá to, že nových párů bude v páté sezóně hodně. A to nesmíme zapomenout na Miriam s Vlastimilem, na tento moc oblíbený pár čeká velké štěstí, čeká je snad svatba? To uvidíme v páté sezóna, která se už blíží, za dva týdny to opět vypukne a my budeme moc sledovat nové příběhy našich "uličníků" co tvůrci připravili? Těšte se na pátou sezónu Ulice, bude toho jako vždy hodně.

Zpět