Patricie Solaříková nosila pouze paruku

13.07.2008 19:55

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jul2008//25527-web-748d0b.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V jednom díle kdy se u Jordánových natáčela Výměna manželek se Tereza Jordánová obarvila na černo. Změnila image a všem se její nová barva líbila, ale spoustu lidí začalo vrtat hlavou jestli se herečeka Patricie Solaříková doopravdy obarvila, nebo v seriálu nosí pouze paruku. I návštěvníkům našeho webu to zajímalo a psali jste mi jak to vlastně je. Já jsem všem odpovídal, že Patricie se obarvila a proto se musela obarvit i Tereza. Ale je to jinak, oficiální web seriálu Ulice zveřejnil pravdu.

Patricie Solaříková se neobarvila ale v seriálu nosí pouze paruku. Ano je to tak, před každým natáčením si Patricie nasadila paruku a vypadala hned jako kdyby se obarvila, ale tak to není. Proč to tvůrci na nás tak nahráli? No nevím, možná chtěli jen trochu změnit děj nebo chtěli aby jsme trochu přemýšleli a zjistili pravdu.

Rozhodně černá by Patricii slušela, jak to teda bude s jejími vlasy ve čtvrté sezóny Ulice? Budu si je jakože v seriálu "barvit" i nadále? Nebo se vrátí ke své původní barvě, to uvidíme až v září.

Zpět