Pestrá nabídka léta na webu vás zaujme, vyberte si...

24.06.2010 17:40

Kuba>

V minulém článku jste se dozvěděli okrajově jaké bude léto na webu. Nyní je ten správný čas na to, abychom si představili podrobně léto na webu, které nese motto "K moři musíte dál - pojďte raději k nám." Připravil jsem pro vás rubriku Léto, ve které najdete spoustu podrubrik. Již několik dní si můžete všimnout, že čas od času se v rubrice Léto objeví nějaká podrubrika a k ní její logo. V tuto chvíli tam najdete osm podrubrik a tím nekončíme. Najdete tam spoustu speciálů a je velmi pravděpodobné, že jak se léto naplno rozjede, tak ještě připravím další speciály. V tomto článku si představíme zatím všechny speciály, které máme a co se v nich můžete dozvědět.

Prázdninové pexeso

Pokud náš web navštěvujete již minimálně rok, tak tuto rubriku moc dobře znáte. Ale kdo k nám chodí teprve krátce, tak vám trochu tuto soutěž představím. Prázdninové pexeso je velká soutěž, která se na webu objevuje již podruhé. Letos bude mít menší úpravy, to proto, aby vás nepřestala bavit. Hlavní cíl je ovšem stejný, musíte najít vždy co nejvíc k sobě hodících se dvojic.Soutěž je rozdělená na několik kol a každý kdo se do soutěže zapojí, tak půjde do slosování, které proběhne na konci léta. Vyhrát můžete například autogrami herců z Ulice.

Zábava

Není třeba představovat Zábavu, protože tato rubrika funguje na webu po celý rok. Proto se také nenachází v rubrice Léto, ale je samostatná. V Zábavě najdete spoustu zábavy, od puzzlý, přes hledání rozdílů až po watter. Přes rok občas do zábavy něco přidám, ovšem v létě to bude to bude mnohem častěji. Takže se na našem webu rozhodně nudit nebudete, zábavy tu bude hodně.

Zpátky do minulosti

Zpátky do minulosti je jeden z našich letních speciálů. Po celé léto budeme vzpomínat na starší série Ulice, více se zaměříme na první a druhou sérii. Ale možná zabrousíme i do dalších. Na co vše se můžete těšit? Tak například na spoustu fotek, které jsou až z roku 2005, podívat se tak můžete na herce, jak vypadali před pěti lety. Vždy při novém dílu tohoto speciálu se také podíváme na některý ze starších dílů Ulice. Připomeneme si také postavy (herce), kteří ze seriálu odešli. Můžete se těšit na spoustu zajímavostí.

Patří k sobě

Věřím, že tato rubrika vás bude také velmi bavit a je také možné, že se dozvíte něco co jste do té doby nevěděli. V každém dílu (zatím je připraveno deset dílů) vám představím jednu dvojici herců, kteří se potkali v seriálu Ulice. Představím i páry, kteří se na place nepotkali, ale oba v Ulici hrají nebo hráli. A nepůjde jen o partnerské dvojice, ale také třeba o sourozenecké (viz. například sourozenci Valentovi - Ema a František). Představím vám také bratry, kteří spolu v Ulici hráli a vy o tom možná ani nevíte.

Hvězda Ulice

Pokud jste navštěvovali před rokem náš letní web plné zábavy, tak si možná vzpomenete na rubriku Den s... Jednalo se o rubriku, kde jsem vám vždy po nějakém čase (ne každý den) představil jednu hereckou osobnost z Ulice a trochu více jsme si ji představili. Rubrika Hvězda Ulice by se dalo přirovnat právě k rubrice Den s... tentokrát se o hvězdě Ulice dozvíte ještě více informací. A nejen informace budou součástí této rubriky, budete si moc poskládat třeba puzzle s fotkou daného herce.

Letní rozhovory

Rubrika Letní rozhovory vychází z rubriky Z tisku. Takže zde najdete informace, které jste se již předtím mohli dočíst na internetu či v tisku. Budu zde přidávat rozhovory, které herci z Ulice poskytovali právě v létě. Velá část rozhovorů bude například z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz, kde po celé léto se můžete těšit na zajímavé rozhovory s herci. U nás budeme tyto rozhovory pěkně pohromadě shromažďovat.

Vaše vtipy

Tato rubrika je také převzatá z letního webu plné zábavy. Sice nemá nic společného s Ulicí, ale hodí se ke špatné náladě. Nebo pokud se chcete jen zasmát, tak doporučuju právě tuto rubriku. V létě tam totiž najdete spoustu krásných a hlavně vtipných vtipů. A pozor! Nebudou to jen tak ledajaké vtipy, tyto vtipy budete posílat přímo vy. Takže jak bude vypadat přesně tato rubrika, o tom rozhodujete jen a jen vy. Fanclubáci, kteří soutěží ve Hvězdě měsíce navíc za každý vtip budou dostávat body a to se vyplatí.

A to je zatím vše. Stále si myslíte, že je nutné na náš web přes léto nechodit? Pokud ano, tak se opravdu hodně pletete. K těmto speciálům bude také ještě velký speciál o 6. sezóně seriálu Ulice, kde se dozvíte zajímavosti o nové sezóně. Během léta budou samozřejmě fungovat i další rubriky, jako je třeba Novinky, Z tisku, Program (na Nova Cinema a Doma), Foto, Video a další. Takže přes léto u nás najdete tolik novinek, že nebudete vědět kam dřív koukat (klikat).

A nejen hlavní web bude plně fungovat, také fanclub bude plně v provozu, ve fanclubu se můžete těšit na pravidelné aktualizace. Ti co soutěží ve Hvězdě měsíce budou mít samozřejmě více výhod. Připravuju pro vás i bonusové body, body budete moc sbírat také na hlavním webu a budou i nějaké speciály.

Nesmíme také zapomenout na naše narozeniny, je to neuvřitelné, ale náš web funguje již skoro 3 roky. Ten čas hrozně letí, kdo neví kdy slavíme narozeniny, tak vám to prozradím, tento slavný den vychází na 22. srpna. A na tento den pro vás připravím menší oslavu, takže se máte určitě na co těšit. Nezapomeňte, že nejvíc informací a zábavy s Ulicí najdete jen u nás.

Zpět