Písně ze smutných dílů

20.06.2008 20:04

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2008//25337-web-4f690c.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tolik emailů co přišlo v pátek a v sobotu mi ještě nikdy nepřišlo. A všichni se ptali na to samé, jak se jmenuje písnička, která hrála když umíral Václav Král. Někdo se na to ptal i v diskuzi a i v jiných diskuzích jsem viděl spoustu příspěvků právě na toto téma, které se týká písní. Proto jsem se rozhodl, že názvy písni vám nejen napíšu, ale také zveřejním a můžete si je poslechnout znova.

Píseň, která hrála ve čtvrtečníl díle (19.června) když se pan Král s paní Královou dívali na ohňostroj před Henryho hospodou se jmenovala Bridge Over Troubled Water a nazpíval ji zpěvák Johnny Cash. Celou píseň si můžete přehrát v následujícím videu.



Druhá píseň, která se všem tak moc líbila a hlavně na tuto píseň se spousta lidí ptalo, byl ta, která hrála v době, kdy pan Král umíral. Celou smutnou situaci okořenila ještě více tahle krásná píseń, která hrála i během závěrečných titulků, kdy jsme výjimečně neviděli záběry s dalšího dílu, ale mohli jsme zavzpomínat na pana Krála v kratkém sestřihu. Píseň nazpíval stejně jako tu čtvrteční Johny Cash a jmenuje se Hurt i na tuto píseň si můžete připomenout ve videu.


Zpět