Plesk! se dostal i co Comebacku

22.03.2009 22:33

Kuba

Před pár týdny se do seriálu Ulice dostal bulvár a to když se Lumír Nykl měl stát místostarostou. Navštívil ho redaktor deníku Plesk! psal o něm hnusné články. Lumír si s ním ale poradil a dopadlo to dokonce tak, že redaktor Plesku dostal výpověď a nyní pracuje v jiném bulvárním deníku a Lumírovi se to stále hodí.

Kdo vymyslel název Plesk!? Byly to opravdu tvůrci nekonečného seriálu Ulice, pravděpodobně ne. Protože bulvár se v seriálech objevuje čím dál častěji a objevil se i v seriálu Nemocnie na kraji města: nové osudy a teď pozor! V tomto seriálu se objevil právě deník Plesk! Ano je to opravdu tak, tvůrci Ulice nejsou první, kteří si do svého seriálu vztali tento název. A rozhodně nebyli ani poslední, ve středu se totiž deník Plesk! dostal také do sitcomu Combeck, který vysílá taktéž TV Nova.(viz. fotografie vedle nadpisu). V tomto sitcomu hraje jednu roli Tomáš Matonoha, který hraje i v seriálu Ulice.

Hledal jsem, kde je pravda. Kdo vymyslel název deníku Plesk! byla to Nova? Nebo jiná televize? Asi žádná, na internetu jsem totiž našel internetové stránky deníku Plesk! pro středočeský kraj, takže deník Plesk! asi opravdu existuje. Ovšem nenašel jsem žádné info o tom, jestli tento deník opravdu vychází nebo je to jen internetová verze. Možná, pokud někdo z vás o tomto deníku někdy slyšel, dejte ostatním vědět do diskuze. Internetové stránky deníku Plesk!

Zpět