Po Radku Mastném přijde na chat jeho žena Denisa

03.11.2009 18:31

Kuba>

https://www.mestskadivadlaprazska.cz/data/mdp_lide/223/stanislava-jachnicka.jpg

Již teď je připravený další online chat s hvězdou seriálu Ulice a pozor, zítřejší chat bude v páté sezóně Ulice již desátým onlin chatem. Takže od září si můžete již podesáté popovídat s hercem či herečkou seriálu Ulice a tentokrát to bude s herečkou. Poslední chat byl s radním Radkem Mastným, se kterým jste mohli probírat převážně jeho dceru Gábinu. Zítra bude na chatu Mastného žena Denisa Mastná, se kterou si můžete povídat od tří hodin odpoledne.

Denisa Mastná v seriálu nehraje od samého začátku, začala se v Ulici objevovat až později a měla spíše malinkou roli, která se postupně trochu začala vyvíjet. Začalo to tím, že Denisa byla, tedy stále je manželka Radka Mastného, takže jsme ji mohli vidět párkrát ve škole a to když šla za Lenkou Drápalovou. Když Lumír Nykl nastoupil na funkci místostarosty, tak se Denisa v seriálu začala vyskytovat mnohem častěji. Sama totiž na radnici pracuje jako asistentka, takže Denisa se ukázala jako dobrá duše celé radnice. Nyní se kolem ní samozřejmě točí scény kolem těhotné Gábiny, nejdříve se zdálo, že Denisa spíš bude stát na straně svého muže Radka, ale postupně se to spíše obrátilo a nyní se více zastává Gábiny. Denisu Mastnou hraje herečka Stanislava Jachnická, určitě znáte její hlas, již několik let totiž dabuje, stala se hlavní dabérkou herečky Lisi Kudrow, která se proslavila seriálem Přátelé. Stanislava Jachnická hraje také v divadlech, v reklamách, známá je také z pohádek, z filmů a v neposlední řadě ze serálu Ulice.

Chcete se o herečce Stanislavě Jachnické dozvědět něco více? Tak se zeptejte přímo herečky na online chatu na oficiálním webu seriálu Ulice na adrese ulice.nova.cz, kde bude na chatu Stanislava Jachnická neboli seriálová Denisa Mastná už zítra, tj. ve středu 4. listopadu 2009 a to od 15 hodin, tak se určitě ptejte. Nezapomeňte, že ptát se můžete i dříve a to třeba hned teď, využít k tomu můžete formulář na ulice.nova.cz nebo klikněte rovnou zde.

Zpět